busra71 arkadaslar bisey sorucam benim bebegim 6 bucuk aylik bu zamana kadar hep 9 da yatnaya goturuyodum ama - aydir uyuyor surekli uyaniyot saglikli uyumuyor 2 gundurde 8 dr uyuyor sizce neden
Acemi_ogretmen_annee busra71 sürekli uyuyup uyanmasının sebepleri gün içerisinde fazla yorulmuş veya tam doymamış veya ortamın sıcaklığı etkileyebilir
Acemi_ogretmen_annee Akşam 6-9 arası uyumaları sabahta 6-9 arası kalkmaları hem Gelişimi açısından hemde öğünleri gereken zaman dilimin de vermek için çok ideal saatler ☺️
SibelKaratepe Bence erken değil olması gereken saate uyuyor benim oğlum 6 buçukta odasında oluyoruz 7 de uyumuş oluyor sonra sabah 8 de kalkıyor tabi 3 saate 1 emmek için uyanıp tekrar uyuyor gündüz normalde 3 uyku yapması lazım ama oğlum 2 uykudan başka uyumuyor
shdemir SibelKaratepe Vallahi keske bizde böyle olsak. Oglum 8 aylik gece 2 de uyuyor ve sabaha kadar her saat basi kalkiyor. Gündüzde toplam 6 saat falan uyuyor uyutmasamda kendi kendine uyuyor. Nasil duzelicek bilmiyorum birden degisti
SibelKaratepe Sabah erken kaldırmayı deneyebilirsiniz sabah 6 ile 8 arasında uyanmaları ve akşam 4 ten sonra uyutmamaya özen göstermek gerekiyor aslında oğlum kendi duzenini kendi kurdu geceleri hep uyuyan bi çocuktu şanslı kısımdayim sanırım hiç uykusuz kaldığımı bilmem 🙈 hergün 15 er dk erken kaldırarak uyanmasını erkene çekin sabah erken kalkmaya basladiginda illaki bi düzen kurmaya başlarsınız