Senemasil Merhaba güzel anneler benim oğlum 7 aylık birkaç gün önce dişini çıkardı çok şükür ama daha tam yükselmedi başı görünüyor şuanlık ama anlam veremediğim şekilde kulaklarını tutuyor çok kötü çekiyor bütün gün elleri kulaklarında ilk acaba dişten mi dedim çok fazla tutmuyordu ama dün ve bugün çok arttı elleri hep kulaklarında ve kızartıyor tutarken ve saçını çekiyor bu acaba dişi çıktı ondan mı kaynaklanıyor ağrısı falan olabilir mi sizin bebeklerinizde bu durum oldu mu acaba
Mom0870 Senemasil keşfediyorlar yeğenim de tutardı çok korkmuştuk aynı dönemlerde şimdi benim oğlumun da elleri kulaklarında saçında sanırım gelişimlerinin bir parçası. 🌸
Sunasenel Senemasil Diş çıkarma döneminde bebeklerin kulaklarıda kaşınırmış birimde öyle 6 buçuk aylık doktorumuz normal diş dönemi olabileceğini söyle sürekli ya çekiyor yada kaşıyor
Basakasaff Senemasil benim oğlumda sürekli cekiyor inleyerek ağlıyor korkarak kalkıyor henüz diş yok ğerşembe de gitmeyi düşünüyoruz çok kulaklarını cekiyor 😟
Senemasil Mom0870 inşallah öyledir çünkü hep eli kulaklarında saçını çekiyor ilk iltihap olabilir mi diye düşündüm ama ateş falanda yok çok şükür muhtemelen öyledr
Senemasil Basakasaff dikkatli vakın bende sonradan farkettim bardakta su içirirken tık tık etti öyle anladım
Bebegimucizem Senemasil Diş çıkınca rahatlıyorlar ama baska dişler gelince arkasına saç çekme kulagını çekiştirip kanatma çok oluyor
Senemasil Bebegimucizem doktora götürmek gerekiyor mu Peki ben hiç bilmiyorum yani ağrısı mı oluyor kulağa mı vuruyor ağrı
Senemasil Bebegimucizem aynen öyle meğer diğer dişide çıkıyor şimdi patladı çok şükür bütn bunlar diğer dişi yüzündenmiş
Bebegimucizem Senemasil eğer kulagında akıntı yoksa götürmeyin doktor da dişten diyip geri gönderiyor ama akıntı varsa enfeksiyondur ve doktora gitmeniz gerekir
Haylazbaby Benim minnoş kızım da 6,5 aylık . Geçen hafta kontrole götürdük dişi henüz çıkmadı. Sürekli son zamanlarda kulağını tutup çekiyor doktor muayene etti ve sağ kulağı dolmuş damla veriyorum dedi. Ayrıca huzursuz olduğunda yaparmış kulağını çekmeyi😉