Klncc Bebeğim 1 buçuk aylık kanguru kullanımına başlayacağım acaba erken mi sizler kaçımcı ayda kullanmaya başladınız
Deletedmom99 Klncc bence erken ben wrap slingte aldım Kanguruda aldım ama ilk zamanlar ikisinde de durmadı yeni 6 aylık olduk dışarıda kanguruya koyuyorum güzel duruyor ama evde yine durmuyor
UraSsmom Klncc Benim oğlum evde hayatta kullanmama izin vermiyor dışarı çıkacaksak anca. Sadece önerim şortla filan kullanmayın bacakları tahriş oluyo biraz
Deletedmom_50 3 aya kadar yenidoğan aparatıyla kullanmalısınız kanguruyu. Alacağınız model ya yenidoğan kangurusu olmalı ya da yenidoğan aparatı olan, 3.aydan sonra çıkartıp normal kullanmaya devam edeceğiniz modellerden olmalı.
Klncc Deletedmom_50 aldığım model yenidoğan kangurusu ama çok kararsız kaldım kullanmakta sanki çok erken gibi canını acıtıyorum diye düşünüyorum 😑
Deletedmom_50 Klncc yenidoğan kangurusu olduğuna eminsenix korkmanıza gerek yok, yenidoğanların kas iskelet sistemine uygun yapılıyor onlar. Tabii içine bebeğinizi koyduktan sonra canı yanar gibi ağlıyorsa bir sıkıntı vardır elbette ama ekstrem durumlar haricinde canı yanmaz.
Emir1806 Zaten oturuş olarak oval durması gerekiyo dik durursa problem ve bacaklar açık m şeklinde durucak markası ne bilmiyorum ama benim aldığım aparatsız yenidoğana uygun tasarlanmış
Emir1806 Klncc o içinde rahat duruyorsa ağlamıyorsa sorun yok. Kanguruda ergonomikse sıkıntı olmaz ona dikkat edin