Deletedmom366 Bir aylık kızım var ve göğsü almıyor baştan beridir. Burda post açmıştım şırınga dene demişti bir arkadaş ama oda fayda etmedi hiç almıyor hatta parmağımı emmeye alıştı.. napicam bilmiyorum yoruldum
mavisimmm20 Deletedmom366 Instagram’da emzirme danışmanı var Dilruba hanım ona mesaj atın size yardımcı olur
sedaaff96- Deletedmom366 Canım benimde öyleydi mamajoo silikon göğüs ucu koruyucu aldım onunla emiyor bi tek göğüsümü şuan 20 günlük tavsiye ederim sağmaktan daha iyi onunla emerken yarısında o aparatı çıkar memeyi vermeyi dene öyle öyle direk memeye alışırlar inşallah
Deletedmom16 Deletedmom366 benimkide öyleydi inan bende ağlıyodum artık uykuluyken dene ağzına süt sık inşallah alışır
Deletedmom366 sedaaff96- ben bir göğüs koruyucu aldım ama onunlada emmiyor markasından dolayı mı acaba
Socialmomahmet Deletedmom366 aynı sorunu baştan beri bemde yaşadım su an da 3.5 aylık oğlum ve tamamen bıraktı emmeyi mamaya devam ediyoruz
Deletedmom366 Socialmomahmet mama vermek istemiyorum ya sütümu sagiyorum bitmesin inşallah. Göğsümu alsın çok zor sende zorlanmış son anlıyorsun dimi beni
sedaaff96- Deletedmom366 markadan markaya yapısı şekli çok değişiyor benim dediğim markayı al dene bi zaten fiyatıda çok uygun inşallah emer