delibirhatun ben uyku eğitimi vermedim ilk üç ay kucağımda uyur giderdi sonra 1 ay ayağımda salladım çünkü kucağımdan indirdiğim an uyanırdı ama ayakta sallanma dönme dönemie geldiğinde midir kendisi mi istemedi bilmiyorum bir ay anca gitti sonra hamak aldık ve 1 yaşına kadar onda uyudu ve aşırı rahattım çünkü uyku müziğimizde var doğduğundan beri aynı olduğundan uyku vakti geldiğini anlar en fazla 10 dk sallardım ve 1,5-2 saat uyurdu yaşına girdi hamakta da sallanmak istememeye başladı uyurken bile yerinde durmadığı için dedim emerek uyusun 15 gündür uyku saati gelince yatak odasına gidiyoruz o emiyor yatakta dolanıyor geri gelip tekrar emiyor öyle böyle dalıyor ama bu arada müzik açık ve bende gözlerimi kapatmış gibi yapıyorum geceleri doğduğundan beri sorun değil emer geri uyur saatlerce durmaz memede hatta klasik türk erkeği derim ben karnı doyunca döner sırtını bana 😂 ama güzdüzleri genellikle uyku boyunca tutar ağzında kalkmama müsade etmez hoş benimde işime geliyor bende uyuyup dinleniyorum ama istiyorum ki uyusun bende işlerimi halledip uyanıkken daha çok onla ilgileniyim hedefim tam uykuya dalmadan çekip pış pışlayarak dalamasını sağlamak ki meme bırakma dönemi zorluk olmasın