Evata Emzirirken sporu bile önermiyorlar kandaki laktik asidi arttırıyor diye içinde ne olduğu belli olmayan şeyleri içmek çok tehlikeli bu kadar masum olsalar hamileler harç herkes kullanır zayıf zayıf dolaşır internette reklamla satılmaya çalışılmaz
Esisyldrm Tugce_hckrkmz37 yok çok şükür ben çayını kullandım ıpek özmel evet faydası oldu 5 kilo verdım düzenlı ıcmedıgım halde yoğurta falan kattım ama mıdem bulanarak o yüzden kapsül almak ıstedım ama korkuttular ılerde böbrekte sorun olur falan tarzı 🤦🏼♀️
Tugce_hckrkmz37 Esisyldrm bn kullandım herhangi bi sorun olmadı cayın sıkılastırılmıs hali kapsül ztn bnde caydan midem bulandıgı için kapsül aldım
Esisyldrm Tugce_hckrkmz37 çok teşekkür ederım tatlım ınsallah bende vericem sıparısı esım korkuttu ılerde böbregınde sorun olur falan dıye ama ıns bısey olmaz
Tugce_hckrkmz37 Esisyldrm rica ederim yok canm ben akrabalarım cok uzun bi süre kullndık bi sıkıntı yaşamadım ama tabi bünyeden bünyeye değişeblr
Esisyldrm Tugce_hckrkmz37 tabıkı ınsalalh bısey olmaz bende verıcem bugün sıparısı tekrar çok sağol 🥰