Zumraaa3 Bebeğim henüz 2ay15 günlük Kafasını tutabiliyor, ayağını basıyor ama çok fazla tutamıyor.. 10-15 saniye kadar etrafımdakiler basılmış olabilir diyorlar böyle birşey mümkünmü?
Dadam Zumraaa3 2 aylık bebeği ayağının üstüne bastırmayın. Büyüklere kulak asmayın. Çok minik o kemikleri incecik zarar verirsiniz çocuğa.
Deletedmom11 Zumraaa3 ne anlattınız hiç anlamadım ? Daha acıklayıcı yazamısınız? 2.5 aylık bebeği ayağa mı dikilttiniz
Zumraaa3 Ikrazumra19 bende öyle üç yol ağzında duası falan var hurafe gibi bişey bende aynı tepkiyi verdim yani bu kadar küçük bebek ayakta duracak hali yok
Dadam Mom987 yani 2, 5 aylık bebek ayaklarının üstünde durmalıymış duramazsa sorunmuş gibi algıladım ben.
2prematureannesi Zumraaa3 ilk defa duyuyorum ve ne alaka 2 aylık bebekten yürümesini mi bekliyorsunuz anlamadım o daha küçücük ayrıca kemikleri daha su onun hangi mantıkla böyle bişey yaptınız onuda anlamadım
Ikrazumra19 Zumraaa3 ne dediginizi anlaamdim ama bebeginizi ayakalrindan bastirmayin o zaman hayatini etkileyeck zararlar verebilirsiniz
CatBoy Zumraaa3 yine batıl inançlar yani.. 2,5 aylık bebekten daha ne yapmasını bekleyebilirsiniz ki çok normal. Bastırmayın ayaklarının üzerine
Hunilianne Zumraaa3 bizim ortopedi doktorumuz 6 aydan önce oturmaya bile karşı. 2.5 ay ayağa basmak icin de kafasını tam tutmak icin de cok erken. Zamanı gelince yapacak zaten.
HamzaSiracveBen Zumraaa3 basılmış nedir bilmem ama ıkı aylık bebegı ayaklarına bastırmayı denerseniz basılır asıl allah korusun kuzum sen bakma millete ne kafa kaldırması ne basması bu millet kafayı yemiş ya 😵😵😵
Baloglum123 Zumraaa3 benim oglum 4 ay 10 günlük yeni yeni kafasını tutuyor ayagının üzerinede bastırmıyorum daha canı neki 2 .5 aylık bebektende fazla şeyler istiyorlar başkalarının dedigini duymayın bence
Mrsxscape Zumraaa3 biz ayaklarının üzerine 4. Ayda bastirdik oda kısa süreli. Şuan çoook erken bunu yapmanız için.