Robinson Merhaba hanimlar 15 gunluk bebegimi hergun yikasam bi zarari olurmu hergun yikamak iyimi ? Sizin banyo duzeniniz nasil ??
Btlaydnn Robinson göbek bağı düştükten sonra hemen hemen hergün yıkadım ben şuan 52 günlük yaz bitene kadar hergün yıkamayı düşünüuorum. Ama haftada 1 şampuanlıyorum
2prematureannesi Robinson kuvezden çıktıktan sonra 2 günde bir yıkardim ben halada öyleyim son zamanlarda havalar aşırı sıcak olduğunda küveti doldurup şimdi suyla oynuyor sadece oda serinlesin diye tabi
Masaltosunannesi Her gün yıkayabilirsiniz havale çok sıcak bebekler rahatlıyor kışında 3 günde bir doktora sormuştum ben hergün yıkarım ki rahat uyusun
2prematureannesi Suzuk ben bebekliginde dirsegimle ölçüyordum tam anlayamadım zamanda yanımda bı büyüğüm olduğunda ona danisiyordum
durununannesi2606 Bebek hemşiresi dedi ki her gün yıkayın su bebeği büyütürmüş büyüklerimizi de dinlemek lazım ☺️ Haftada 2 şampuanlayın biz 2p diyoruz pazar persembe dedi. Diğer günler sadece suyla 😊 ben göbek bağı düştükten sonra her gün yıkıyorum 2 aylik olduk