Fatma8988 40 ından sonra düzelir diyenler yalan söylemiş canım gece uykusuna alıstırmaya calıs ben cok cektim aslında cabuk alıstırırdım ama kayınvalidem yüzünden olmadı cocuk gündüz duran. Bi bebek öyle zır zır ağlayanda değildi alt katımda kayınvalidem sürekli bizdeydi kucagına alıstırdı ben alıstırmadığım halde alışmasın desem de almadan duramazmıs öyle derdi gündüz durur durur duran cocuğu uyutmaya calsıırdı uykusu yok bırak uyumasın gece sürekli ayaktayız sonra derdim yok uykusu olanı nasıl uyutmıcakmıs cocuğun uykusu yoktu zorla uyuturdu gündüz belirli saatlerde alıstırmaya calıs canım sonra bütün gece uyur ben öyke yaptm 2 bucuk aylıkken basladım gündüz pek uyumazdı gece uyurdu 3 saatte yerdi oda uykusunda yerdi gözlerini acmazdı halada suan öyle 7 aylık olduk şimdi diş sıkıntımız var tabi geceleri huysuz oluyor ama dişten önce aksam 9 10 uykuya sabah 7 8 de uyanırdı gecede aglamazdı kıpırdanırdı ben anlardım inşallah seninkife tez vakitte düzene girer uykusu benim suan gündüz hiç uyumuyo