Crnkalben Hanımlar CİTOL diye ilaca başlattı doktor beni bazı sorunlarım yüzünden bu ilacı kullanan var mı kilo yapar mı çok takıyorum bu arada doktora yemek yeme isteğimi durduramıyorum dedim ona göre bu ilacı verdi
Gizgiiiz Crnkalben Yatıştırıcı bir ilaç ama hemen etkisini göstermez yan etkileri kişiden kişiye farklı olabilir kilo alma durumuda değişkenlik gösterir bende kilo alımı yapmamıştı
Karalahana Crnkalben Kişiye göre değişiyor bazılarının iştahını kesiyor bazılarına iştah açıp kilo aldırıyor deneyin eğer iştah açar kilo yaparsa doktorunuzdan başka ilaç yazmasını isteyin.
Melindam Crnkalben Ben daha Önce Kullanmıştım Bende Etkisi İştahsızlık Olmuştu Çok Uzun Süre Kullanmadım Zaten
Crnkalben Gizgiiiz ben daha önce bu tarz ilaç kullandığım da çok kilo vermiştim zaten şikayetlerimden biri de yemek yeme isteğim çok fazla doktora da söyledim ona göre vermiştir dimi ya zaten 10 kilo fazlam var ve çok taktım bu durumu 😔
Crnkalben Karalahana zaten aşırı yemek yeme isteğimi söyledim yani iştah açan ilaç yazmaz herhalde yaa
Crnkalben Melindam ayy darısı başıma 10 kilo fazlam var ve bazı sorunlarım var inşallah fayda görürüm yorumunuz için sağolun