ankarahanimefendisi Beneto trio 500 travel sistem bebek arabası yedek parça arıyorum tutma yeri değilde bebeği koruyan sap kısmını arıyorum ama nerde bulurum bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz kızlar??
merveyyoruuk ankarahanimefendisi Canım benetonun firması yok kapanmış. Garantisi’de bir işe yaramıyor. Geçen benimkinin’de tekerleği kırıldı aldığımız yere götürdük firma kapanmış demiş başka yere yönlendirdi orası yaptı ücretli bir şekilde, herhangi bir yerlere sorup bulursun ancak.
ankarahanimefendisi merveyyoruuk öylemi iflas etmiş diye duymuştum doğru demek ki. Nasıl olacak bilemedim😞
ankarahanimefendisi merveyyoruuk biz ikinci elden almıştık adamada yazdım zaten neden yoktu bebeğim tepe üstü düşüyordu diye. Ben işk defa kullandığım için bilmiyordum maalesef ama o sapın takıldığı yerlere baktım burası ne için diyordum hani yağmurluk var ya o takılıyor sandım zaten öyleymişte önce sap olmalı tabiki. Başka bir arabada görünce iyice anladım maalesef 😓
merveyyoruuk ankarahanimefendisi Canım bi yerlerden bulmaya çalış araştırın bakın. Bende bunu aldığıma çok pişman oldum da iş işten geçti parçaları tamdı ama bişey olsa garantisi yok bişeyi yok. Yavrucağı öyle bindirme ona düşer Allah korusun
ankarahanimefendisi Betull28 aynen kuzum yaaa kaldım böylede letgoda aratınca bebek arabası çıkıyor. Artık kendimiz uyduracağız bir şeyler