zezeeyyy Minikannesi00 ben kullandım cidden tadı da güzel ve ciddi oranda sütüm çoğaldı sabah akşam içtiğim için 1 hafta falan gitti
Hfzozturk Minikannesi00 4 aylık bebeğim var baştan beri bu çayı kullanıyorum gerçekten sütü çoğaltıyor tabi sizin yediğiniz şeylerlede alakası var bu çoğaltma işinin ama gerçekten fayda sağlıyor bu konuda çay kullanın kesinlikle pişman olmazsınız
Akinbebek Minikannesi00 bende kullandımm hiç işe yaramadı 🤷♀️ bünyeye göre farklılık gösteriyor inşAllah sende işe yarar bol bol sütün olur canım 🙏
Babylokum Minikannesi00 been👍 2 aylik oglum doğduğundan beri iciyorum ilk ay günde 2 bardaj içiyordum sonra 1e düşürdüm 1 bardak da rezene içiyorum çünkü hergün. Oğlum doyuyo şükür yetiyor sütüm.
Minikannesi00 zezeeyyy teşekkür ederim cevap yazdığınız için😌 o zaman 1 kutuda ,çoğaltıp çoğaltmadığnı anlarım değil mi ?
Minikannesi00 Hfzozturk sipariş verdim bi deniyeyim bakalım,bunun haricinde rezene içiyorum kendim demliyorum. Bol bol kuruyemiş yiyorum 4 litre su içiyorum. Umarım işe yarar
Hfzozturk Minikannesi00 rezeneye göre daha tatlı bi çay umarım tadınıda sever faydasınıda bol bol görürsün 😊
durununannesi2606 Şeker kullanmayan biri olarak bu çayı aşırı şekerli buldum. Zar zor içiyorum bi de daha avantajlı diye 4 kutu aldım. Oralet gibi sallama çay gibi düşünme. Rezeneden sonra daha güzel gelebileceğini düşünmüştüm ama şeker olayı beni mahvetti.
Minikannesi00 durununannesi2606 evet herkes çok şekerli yazmış ,limon sıkmayı denednizmi belki işe yarar ,bazı anneler öyle kullanmş
Minikannesi00 Babylokum canm benm oğumda doyuyor ama kilo almamış hiç ,ne varsa yiyip içmeye çalşıyorum işte
Beyzalmat Minikannesi00 ben ilk haftadan beri kullanıyorum. Hatta ablamla aynı anda doğum yaptık. Onun doktoru doğumdan bir hafta önce de başlayabilirsin demiş. O sezeryan olmuştu. Ben çok faydasını görüyorum. Arkadaşın dediği gibi 1 haftada gidiyor bir kutu. Gün-de iki defa içilince. 😊
Cnsudefne Minikannesi00 hipp natal stilltee içiyorum ben de memnunum arasındaki fark bunda anason var
Babylokum Minikannesi00 hmm o zaman er tavuk balik yumurta ceviz fındık badem incir ne yiyebilirseniz yiyin sütün miktarını değil sadcee kalitesini de artıran.
Berilismom Minikannesi00 bende işe yaramadı bide katkılı şeker oranı yüksek bi çay poşette karışık anne çayı tüketiyorum anason rezene çemen otu falan var doğal poşette olması önemli bence granül ne olduğu belli olmayan bi çay