Ftmsnny Bugün 2 aylık aşıları olduk. Sürekli bir uyku hali ve uyanık olduğu zamanlarda sebepsiz ağlamaları var normal mi
busrasahinn Ftmsnny normal canım uyanıkken de ağrısı olduğu için agliyodur bizim hemsiremiz ağrısı olacak bir kaç gün demişti
Betul00 Evet bizde yaptirmistiik. Huysuzluk ve sebepsiz yere aglamalar.. geçiyor bir iki gune.. ateste yapiyormus bazi cocuklara dikkat edelim insallah atlatirsiniz Ftmsnny
busrasahinn Ftmsnny çok fazla agladiginda calpol verebilirsin ilk gün 6 saatte bir vermiştim ben hemsiremiz vermemi söylemişti
EsraEfee Biz gecen hafta yasadik. Hayatimin en zor gunuydu. Doktorum 37.7 yi gormeden ates dusurucu verme dedi. Aksam 6 bucuk civari birden bire hizli bi sekilde yukseldi atesi. 38.8 i gordum. Cok zor dusurduk. Calpol fayda etmedi bize. Onun icin cok sik takip et bebegini. Umarim benim yasadigim korkuyu hicbir anne yasamaz. Rahat atlatirsiniz. Her cocugun farkli oluyormus cunku
kereminannesiasli EsraEfee çok geçmiş olsun ateşini nasıl düşürdünüz? bizim aşımızda yarın.cok korkuyorum☹
Bitterimsade Ftmsnny benim bebeğim de geçen hafta perşembe oldu.Aşıdan bir iki saat sonra ağladı,sürekli inledi.Normalmiş.Hep kucağımda genelde memedeydi.Çok zor geçirdi.Ateşi de çıktı.Bol bol emzirdim ve doktor tavsiyesi ile yarım fitil kullandım.2 günde geçti.