Ummuhanjeso Pares lavman yapabilirsin eczanelerde satılıyor 4 de birini verirsen poposundan 1 dk yı bulmaz bağırsakları harekete geçirir canım. Benim oğlum da yapamıyordu tam dolu dolu 2 bez kirletti iyi ki yapmışım dedim. Bu arada bende sağlıkçıyım güvenebilirsin. ☺️
Ygz Pares ek gıdaya başlamışsınız madem 4 5 tane kuru kayısıyı kaynatın bi cezvede bebeğinize icirin belki iyi gelir bize iyi geliyodu canım erik armut gibi seyler yedir meyve püresi olarak kabız yapıcak seyler yedirme bi müddet
Yesmm1 Pares zeytinyağ verin 1 çay kaşığı benim kızım da 10 gün yapamadığı zaman oluyordu zeytinyağ com fayda ediyor
Eslemmomy Pares bir iki çay kaşığı rezene içir insaAllah iyi gelir arkadaşım 33 günlük bebeğinde denedi oldu
Omur160620 Pares bizim de dün 1 hafta oldu evet fitil hiçbir yerde yok. Doktor duphalac şurup verdi bize ölçüsüne göre verdim Bi kaç saat sonra yaptı. Oğlumda sancı yaptı şurup maalesef bayağa ağladı Doktorunuza danışıp verin isterseniz.
Ecenazim Canm bnm bebegim 2 ya da 3 aylikti kabiz olmustu bir hafta yapamamisti bn rezene demlettim icirdim 20 cc kadar etki etti rezenw hem gaz icinde iyi bagirsaklari calistiriyor denerim dersen dene bn faydasini gormustum
Mom263 Pares aynen ankara da tum eczanelere baktim yok uretilmiyormus. Deposunda olan varsa bulabilirsiniz dedi eczaci kimsenin depoda da yoktu Karna masaj ilik dus popoya zeytinyagi kullanimi ile hallettik
Yellowmom Pares bişey olmaz kulak çubuğu ve zeytin yağı ile her altını açtığında uyar poposunu yapıncaya kadar
iki_prens_annesi_ Pares nasil uretilmiyomus ya vardir illaki eczanelere sorun kayisi hosafi yapip icin bebegede kayisi varsa suyundan emdirin biraz benim oglum 4 ay 24 gunluk yeni yeni duzene girdi kakasi ben bunlarla yaptiriyodum
HamzaSiracveBen Pares hemen arkadaşların dediği gibi yap kuzum bizimde oyle sıkıntımı oldu ben hep kulak cubuguyla parca parca cıkartıyordum
Sakvarelo Ankara da hiçbir depoda yokmuş sordum 🥺 arkadaşların dediği gibi yapın ya da doktorunuzla görüşün muadili illa farklı bir fitil vardır kuzum illa ki