Sirac051118 Hayırlı günler bebeğim 9 ay 20 günlük bu zamana kadar hiç kalpten muayne olmadı bi yerde okudum 6 aylıkken kalpten muayne olması gerekiyormus öyle yazıyordu ne kadar doğru yaptıran varmı
Mom095 Sirac051118 doktorunuz bi sorun görmedikçe genelde durduk yere kalp muayenesi yapmıyorlar diye biliyorum. Benim bebeğim 2 aylık geçn ay dr kontrolünde üfürme hissetti doktorumuz kalp doktoruna yönlendirdi öyle muayene olduk
anne15 Sirac051118 doğum yaptığım hastanede doğuma giren cocuk doktoru 6. Ayda görinün dedi ama su an devam ettiğimiz cocuk doktoru bsy demedi
madambovary Sirac051118 bebeğinizin kalbinde üfürüm varsa eğer tabiki göstermekte fayda var. Ancak herhangi bir sorun yoksa gerek yok.
Sirac051118 Kaynana eş cinsellik posttu değil ya yazan olmaz tabi genel konuşmuyorum her şekilde her soruya yazan arkadaşlar kusura bakmayın
Sirac051118 Mom095 bende bi yerde okudum öyle yazıyordu bizim doktorumu da bisey demedi o yüzden bi soruyum dedim çok teşekkür ederim
Sirac051118 madambovary hiç bi sıkıntı yok çocuk doktoru bisey demedi zaten ben muayne olması gerekiyor mu diye merak etmiştim çok teşekkür ederim