543 Kızlar bu son 20 gündür oğlum kulağı ile oynuyor emerken ve uykusu gelince özellikle kulagimi ağrıyor acaba
Azizeguney 543 hayır uzuvlarını tanıyor ilk kulaklarını tanımış 😊 benim kızımda o zamanlar ellerimle oynardı
Hilalsarem 543 e diyorsunuz zaten uykusu gelmiş çocuğun ondan oynuyor. Kulak ve gözlerle oynaması onu işret eder. Artık bişeylerle size ihityaçlarını anlatmaya başlıyor. Benimki çok ellerini emmeye başladığında acıktığını anlıyorum. Göz ve kulak oynaması uykum geldi demek. Kulak ağrısı çok kötü bişey sesi durmaz zaten ağırsa.
Guligul 543 kulakla oynamasi sunlari gosterebilir: uykusunun gelmesi, dislerinin kasinmasi, kulagina su kacmis olmasi, kulaklarini kesfediyor olmasi…
543 Azizeguney 😊 yani kulak ağrısı belirtilerin bakınca buda vardı bugünlerdede acayip huzursuz her şeye ağlıyor
asyasare 543 benim kizimda 5 aylikken basladi kulagiyla oynamaya. bir ara o kadar abartti ki kulaklarini kanatti yara yapti koparacak gibiydi.ozellikle mama yerken yapiyordu. bas parmagini kulak deligine sokuyordu. sacini cekiyordu enfeksiyondan suphelendim doktora goturdum bir sey cikmadi. doktor dis agrisi kulaga vurabilir dedi. 2 ay boyunca kulaklarini kasimaya kanatmaya devam etti. 7. ayda bir sabah uyandik disi patlamis. kulakla oynamayi birakti
Hafsa_23 543 bizim ki de öyle babası sürekli oyy kulakların mı ağrıyor falan diyor ama hiç hastaneye vs götürmedim
Hafsa_23 543 sürekli neden ağrısın ki ama uykusunu aldığı zaman gayet te mutlu neşeli bence eli gidiyor çekiştiriyor
M1arafguler Kuzular diş çıkarırken yaparmış çocuklar bunu şuan bizde diş aşamasındayız bizinde öyle saçını çekiyor kulağıyla oynuyor 5aylığız
Matmazell_ 543 benim kızımda yapıyo canım 1 yaş 17 günlüğüz ben dişe yoruyorum arkadaşların dediği gibi ağrısa çocuk asla durmaz arada bi elini kulağının içine sokuyo