Elife094 1 yaşında kızım var.Geceleri arttık hiç uyumuyor sabaha kadar sallıyorum,bırakınca geri uyanıyor,ne yapacağımı şaşırdım artık.Gündüz uykuları gayet iyi
saress_mom Elife094 Bizde gündüz uykusu da yok şuan sallıyorum bakalım ne zaman dalicak aynı zamanda sırtım tutuldu agliya agliya sallıyorum eşimde yok şuan yanımızda uyusun diye gözünün içine bakıyorum o hâlâ oyun derdinde
Elife094 saress_mom iki hafta öncesine kadar iyi uyuyordu hiç uyanmıyordu iki haftadan beri bir saat uyuyabiliyorsam
saress_mom Elife094 Belki dişleri geliyordur ben doktora götürdüm dis çıkmasa bile uzama aşamasındayken de acı ağrı yapar bu yüzdende uyumaz demişti
CemileF Benimki de dönüyor da dönüyor. Tam çeviremiyor da kendini ağlamaya başlıyor bu sefer. Yanağı kızarmış sürtmenten. Yarım saate bir uyanır mı insan. Allah hepimize kolaylık versin. Bende ne sinir kaldı ne sabır. Ağlıyorum artık saatlerce.
CemileF tospikannesii ah canım benim ki de 4 aylık olacak. Halim perişan. Gündüze takatim kalmıyor gece bıraksalar baremde dinlensek. Çok zor çok.
Berydnz Elife094 bebek bu yahu nasıl oluyor da uykuya bukadar direniyorlar yorulmuyor mu bunlar sinirm bozuldu ağlıcam benimki bütün gün yarım saat uyumadı bu saat oldu