Esraea Kuzum bugün 2 aylık oldu 😍 Kızımla aynı ayı paylaşan bebeklerimiz var mı 🤗 Annelerim siz nasılsınız nasıl geçti bu süreç ? Bizim baya baya yorucu geçti 😒 Olsun buna da şükürler olsun 🙏
nneslihan Esraea 2 ay 2 günlük olduk bizde🙏🏻🌸 bizimde öyle özellikle yaklaşık 1 aydır çok yorucu geçiyor ağlama krizleri olmasa herşey biraz daha kolay olacak sanki😌 birazcık mızmız küçük hanım🥰
Nazlimom Esraea kızım bugün iki aylık oldu inşallah herşey daha güzel olur çünkü çok zorlanıyorum 😭 hâlâ annemlerdeyim. Evime gitmeye cesaret edemiyorum
Mila-34 Bizde 2 ay 3 günlük olduk 😍 Çok yorucu ama bir o kadar eglenceli 🥰 Güzel bebegimle herşeyi yeniden öğreniyorum, gülümsedigi zaman yorucu kısmı akıp gidiyor benden❤️Rabbim bütün evlatlarimizi bağışlasın🧿
Semxe Bizde bugün 2 ay 3 günlük olduk 🥺 Acıktığında ve uykuya geçişte mızmızlığı tutmasa herşey daha güzel olacak ama buna da şükür ☺️ Gece uykularımız daha uzun ve kaliteli ama ben uyumak yerine burda takılıyorum 😃💆🏻♀️
Anaogul Benim oğlum 2 ay 7 günlük teyzeleri🥰 ama sanırsın o beni doğurmuş yorucu,uykusuz geçti ama şükürler olsun keşke annem evde gezdirmeye alıştırmasaydı herşey daha güzel olabilirdi 🌸
biryoncahikayesi Benim ogluşumda bugün 2 aylık oldu. çok ama cok yorucuydu. Hâlâ da öyle. Yine de şükürler olsun Rabbime🙏💙