Ebrarayla1 Bebeğim 3.5 aylık bebelac kullandık ama hiç kilo aldırmadı gaz yapmayan hangi mamayı önerirsiniz anneler
linakusunannesii Ebrarayla1 hipp tavsiye edebilirim gaz yapmadı bize ama bebekten bebeğe de değişebilir
Gullu60 Ebrarayla1 benim bebeğimde 3 aylık 3 ay boyunca aptamil kulladık hiç kilo almadı şimdi smaya geçtik bir sakıncası yoksa bebeğiniz kaç kilo
kimyageranne Ebrarayla1 bence bu kilo olayı bebekten bebeğe değişiyor bende bebalac kullanıyorum Ayda 1-1200 gram arası kilo aldı
betulturk Sma kullanıyoruz 3 aylık 5 buçuk kilo olmuşuzdur mutlaka. Hem mama hem anne sütü kullanıyoruz.
Gizemalix1 betulturk kilosu normal neden daha fazla kilo alsın istiyorsun ki bebeğin doysun saglikli olsun yeter sağlık yönünden sma ve hipp öneririm
Kubra1991 Sma mama alın tavsiyem 1 aylık ve 2500 doğdu erken doğdu hem emziriyorum hem mama veriyorum çünkü doktor hızlı toparlar dedi dediği gibidir oldu bugun tartıldı tam 1 ay 3 günlük 3750 olmustu sadece mama ve anne sütü ile
Ebrarayla1 Benim kızım 2060 gr doğdu yaşıtlarını yakalasın istiyorum şuan idrar yolu enfeksiyonu geçiriyoruz o yüzden sanırım iştahıda çok azaldı kendini topması için kilo aldıran mama kullanmak istiyorum