Bebeğim 2,5 aylık ve 3-4 gündür meme reddi yaşıyoruz bugün sinirimden oturup ağladım . Meme+mama şeklinde gidiyorduk(mama ya yenidoğanken sarılık olmuştu o dönemde başladık az az veriyordum) ama memeye çok aşırı düşkün bir bebekti. Ben bir hafta önce 20 lik dişimi çektirdim ve şiddetli ağrıya dayanamdığın için parol yerine normal ağrı kesici içmek zorunda kaldım drum 2 gün emzirmemem gerektiğini söyledi . Bu süreçtede hep mama verdik ve buzluktan önceden sağdığım sütlerimden verdik, sonra tekrar emzirmeye basladım bir sorun yoktu birkaç gündür memeyi istemiyor. Resmen kucağımda zıppalıyor emmemek için çığlık ata ata ağlıyor , gece uyku arasında emiyor sadece. Bu durumun birazda kaynanam yüzünden olduğuna inanıyorum bana sürekli mama ver mama ver doymuyor bu senin sütün su gibi diye yiyip bitiriyor beni . Sütümün doyurmadığını zaten bilmeyen insan kalmadı herkese anlatıyor sinirimden ölüyorum. Doğduğundan beri zaten o koca ağzını bir kapatamadığı çocuk bakmaya dair tek bildiği şey mama vermek iki çocuğunuda mamayla büyütmüş ver mama ver mama beynimi yiyor bende dişimin ağrıdığı süreçte yanımızda kaldı bende zaten ağrıdan naptığımı bilemedim artık yeterki sussun diye Hep verdim mama , Çocuğum onun yüzünden mamaya düşkün oldu çıktı. Nolur yardım edin naparım da bu çocuk eski haline döner , kendimi çok kötü hissediyorum 😓😭