ernika Kızlar merhaba. Oğlum 8 ay 19 günlük anne sütü alıyor ve emerek uyuyor. Ama şu son 2 haftadır uyumamak için direren bir hali var. Memeden itiyor kendini gündüz uykuları gayet yerinde ama gece uykuya geçiş zor ve gece uykudan uyanış çok sık ne yapacağımı bilemiyorum. Sizin bebişler nasıl
Deletedmom360 ernika 8 ay 8 günlük kızım bahsettiğiniz gibi diş çıkarıyor. Sizin bebeğiniz de diş çıkarıyor olabilir mi ?
asafnannesi ernika oğlum 8 Ay 25 günlük bizde meme reddi var gece emmek istemiyo emzik bile kabul etmiyo sonra ağlıyo bende çözemedim 🤷♀️ gece uykusuna yaptırırken de cok uğrasıyorum cok zor uyuyo durumlar aynı yani🤦♀️
Mom0870 ernika 👋 Merhaba ❤️ 8+22 yiz ve son zamanlarda aşırı hareketli dediğiniz gibi uykuya direniyor 🙈
M128 Valla bende bebeğim niye böyle huysuz oldu diyor um meğer yanlız değilim aşırı derecede uykuya direniyor gece sayısız uyanır ve hep sallarim boynum kırıldı ağrıdan sekizinci ay çok zor geçiyor bir an önce bitsin istiyorum,,
merveeker Merhaba. Oğlum 8 aylık. Benimki de emerek uyuyor ama ben çalışıyorum gündüzleri anneannesi uyutuyor salıncakta. Yalnız son zamanlarda uykuya aşırı direniyormus bugün hiç uyumamis mesela :(
ernika asafnannesi tıpa tıp aynı durumdayız 😖 gece uyanıyor emziriyorum itiyor kendini ağlıyor böylece uyanıyor hatta yarım saat yatakta yuvarlanıyoruz sonra tekrar uyuyor ama yenidoğan bebek gibi 2 saate bir uyanıyor yoruldum çok
merveeker ernika olabilir valla diş desem o da yok henüz. Sabaha kadar kaç kez uyanıyor kac kez emziriyorum bir ben bir Allah bilir
Mervemirac14 ernika çok şükür benim oglumun sıkıntısı yok 3 tane dişi cıktı bu arada 8 ay 19 günlügüz bizde😊
Melooo Benimki de aynı sürekli uyanıyor ve mememde emen çocukların bu sıkıntısı hep var bırakana kadar da devam edecek sanırım ama diş sıkıntımızda var jel sürünce rahatlıyor biraz uyuyor
Tugbadrsn ernika 8 ay 15 günlük oğlum ben 5 aylık gibimi ne desteksiz uyıtmaya başladım şiödilerde ise dişleri çıkıyor ve aşurı huysuz uykuya direndiği zmaanları oluypr bazende iştahsız alttan 1 dişi patladı çok şükür ama 1 gün boyunca beslenmesi çok düştü 😪inşher dişinde böyle yapmaz