EbruSamet Anneler merhaba bugün farkettim genizi hırıltılıydı balgam var belliki ve bu onu cok rahatsız etti uyuyamıyor doğru düzgün burnunda gözle görülür bi akıntı yok ama genizler dolu belliki otri bebe burun aspiratörü işe yarar mı sizce genizleri boşaltır mı yardıma ihtiyacım var bebeğim 24 günlük bu arada 😔
Rucan EbruSamet evet kesinlikle işe yarar ben kullanıyorum günde 3 kere havalar soğuk ve ev sıcak kuru burnunu açık tutmak lazım yumuşak uçlu otribebe yada bruno kullanabilirsiniz güvenle
Ecibebi EbruSamet bebegim 4 aylik biraz usuttu ayni sorun bizde de var suan. serum fizyolojik ve burun aspiratoruyle cekmen lazm. 2 saatte bir. Baya rahatlatiyor. Bide bize soguk buhar makinesi onerdi doktor ama henuz almadm. Sende danis istersen doktoruna. Cok gecms olsn
Ecibebi EbruSamet yazik bebegine bosalt burnunu rahatlasin mutlaka. Cocuk nefes alamiyor saglikli :( geciktirme lutfen
EbruSamet Rucan tamam cok teşekkür ederim eşimi bekliyorm eczaneden gelirken alacak cok sağolun bi an önce yapalım da rahatlasın kıyamam 😔
EbruSamet Ecibebi eşim gelirken alacak eczaneden geldiği gibi uygulayacağım Boğazı dolu kıyamam suan uyuyor ama uyanınca cok ağlıyor hemen uyguluycam rahatlasın buhar makinasını duymuştum bende onunda olması gerek bebekli evlerde bence cok sağol canım gelsin hemen boşaltıcam burnunu😔
Ecibebi EbruSamet https://www.instagram.com/p/BmffESCHGgt/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=jtsiot3woo9g bak bu linki mutlaka izle. Nasil yapicagini soyliyor. Sen damlattiktan sonra aspiratorle cekiceksn bide. Instagramda hekimanne profili takip etmeni tavsiye ederm. Sevgiler
EbruSamet Ecibebi canım eşim sadece aspiratör almış ayrı satılıyor ya sıvısını bilememiş almamış tek basına kullanılabiliyormu bu aspiratör 🤦🏼♀️
Ecibebi EbruSamet onun icinde bunu izle istersen. https://youtu.be/MsFTGwkD1VU Ama ben hic evde yapmadm yakmasn cocugu tuz :( bilemedm cnm kuru cek bakalm biraz gelir zaten sumuk varsa. Tuzlu su sumugu yumusatsn diedr. Daha faydali hic bi zararida yok
EbruSamet Ecibebi kuru çektim ama ölende bişi gelmedi cok abartılı yok akıntısı ama yine de telaş yaptım tuzlu suya da güvenenedim bende şuan canım ya cok küçük bide daha 😔 cok sağol yine de eksik olma ☺️
Ecibebi EbruSamet cok gecms olsn guzelm. Serum fizyolojigide al mutlaka. Hirilti olmasa bile bebeklerin burunlarini temizlemek lazm ara ara. rahat nefes alsn tikanmasn cocuk.
EbruSamet Ecibebi cok şükür temizledim canım alıp bebeğim rahatladı cok sağol yardımın içim allah razı Olsun🤗🙏🏻
Ecibebi EbruSamet cok sevindm bebegin iyi olsunda. Cocuk tikaniksa 2 saatte bir yap. Degilse normale donerse sabah aksam yap. Tikanmasn bebis. Bide surekli cekmeki burnu acimasn yara olmasn. Serum fizyolojikte acar cekmesende. Mesela 2 saat once damlattin cektin. Sonraki iki saatte sadece damlat. 😊
EbruSamet Ecibebi cok değil size yazdığımda çekmiştim bide akşam üzeri 7 gibi çektik genizi dolmuştu yine. Serum fizyolojik değilde damlalardan aldık onu da sadece damlatsam olur mu ki hani bi damlatıp çekip bide sadece damlatmam için. Rahatladı zaten uyudu uyutmuyor bide bu akıntı🤦🏼♀️
Ecibebi EbruSamet 2, 3 saatte bir yapsan rahatlar cocuk. Bide Doktorunuza danisin cekinmeyin. Acemi anneleriz biz, her soruya cvp vermek zorundalar bebeklern iyiligi icin. 🤙🏼 Bide yedirmeden once yap migdeleri bulaniyo hemen kusuyolar.
EbruSamet Ecibebi yapmadan önce sordum dokturumuza da gece sıkıntısı yoktu acıktı genizi sabah dolmuş sabah yaptım tekrar tahriş etmekten korkuyorm dolu olduğunu farkettikçe çekiyorm ama🤔 aynen acemi anneyiz her bi durumda tecrübe ediniyoruz işte cok sağol kuzum evet dün kusmustu biraz hatta kustuğunda bile geniz akıntısı vardı azcık yutmaya çalıştı heralde kıyamam😔