As1ioz Kızlar kaç kere hastaneye götürdüm damlalar işe yaramadı kasıntıdan uyuyamıyodu gözler kıpkırmızıydı en son annemi dinleyip cay pansuman yaptım gecti sukur kaçgun bosuna aglattım cocugumu bu sorunu yasayanlarada care olur inşallah
Cnsuumuteren As1ioz göz capaklanmasina da iyi gelir mi acaba oğlum 6 aylık damlalar ise yaramıyor göz kanalı tıkanıklığı var 😏
Aselim046 As1ioz merhaba bu aralar kızımda gözleri kızarmış şekilde doktora gitmedim mikrop kaptıgında nasıl oluyor gözler? Bi de nasıl uyguluyorsunuz uyurken yapsam olur mu kzıım 7 buöuk aylık
As1ioz Obenimmelegim damlanın yapmadıgı etkiyi yaptı snra bi bakim aratırıyım dedim gÖzdeki tüm mikrobu gercekten kırıyomuş
Obenimmelegim Cnsuumuteren tabiki ona daha iyi geliyor ben hatırlamıyorum gözlerimi capaktan açamazdim 7yaslarindayken annem cay sürüyordu yumuşacık olup butun mikrobu da atiyodu
Cnsuumuteren As1ioz nasıl yapmam lazım peki bı kaç defa denedim ise yaramadi hergun mu yapmam lazım öyle iltihap akıyor bı turlu çare bulamadik
As1ioz Cnsuumuteren demle bi 10 dk snra pamuk batır sıcak olsun göz üstünde beklet tek trk yap ikisini birden kapattrmak istemeyebilir 5 dk bekletsen kafi en son silerek bitiriyorum
Cnsuumuteren As1ioz aynen hiç bise yaptırmak istemiyo masaj bile yapamıyorum teşekkür ederim bunu deneyecem inşallah çare olur kuzuma çok üzülüyorum çünkü
Balteknem As1ioz sıcak sıcak mi göz üstünde beklemiyoruz acaba kızımın gözleri capaklandi alçak gibi mikrop kapmış netira damla zatid3n alerji ilacı rfilant verdi burun spreyi iyi gelirmi bilmem
As1ioz Aselim046 bizdede kızarıklık vardı onemsemedim gözünü kasıdı ole oldu sandım sonra sulanma asırı kızarıklık oldu hemen gttim iltihap çıktı antibiyotikli damla verdi ama asla işe yaramadım aksama kadar hep ahladı uyuyamadı bnce hiçbekletmeden yap canım sonra onlarda bizde mafoluyıruz