aramsamsam Bebus Malt içecek yani özünde arpa var buna alkol de eklenince bira oluyor. Malt içeceklerde alkol olmadığı için bira içmiş olmuyorsunuz yani. Arpa suyu tüketmişsiniz gibi düşünün. 2 aya yakın tükettim oldukçada fayda gördüm, içiniz rahat etsin
78bb Bebus okadar şekerli okadar şekerli ki ayva kompostosunun ben daha faydadasını gördüm pek içemedim de zaten
Kirazyilmaz Bebus bildiğimiz sulandırılmış pekmez tadında. Ben pekmez içemediğüm için onlarda midemi bulandırdı. malt içecek arpa suyu oluyor işte ama alkol olmuyor sonuçta
Blkns12 Bebus bira dedigimiz içecek mayalı alkollü malt içeceği. Bu emziren anne içeceği bu da malt ama alkol yok yani lütfen saçmalamayınız bira içmiş olmuyorsunuz..
Bereninannesii Bebus ya ben bi kere içtim sadece ondan da pek birşey anlamadım açıkcası sürekli içilse belki faydası olur 😊
Bebus Bereninannesii faydası olmadımı canm aramsamsam ne zaman etki gösterneye başlıyor ? Ben denemek için alcam kaç kutudan sonra etki ediyo 16062020 ne kdar tükettiktem sonra faydasını gördünüz
16062020 Bebus çok aşırı şekerli malt içecek. Ben Bi bardak su içiyorum arkasına. Kutunun hepsini Bi günde içemiyorum Bi bardak bigün diğer bardagı ertesi gün içebiliyorum
16062020 16062020 humana still tee de içiyorum günde 1 fincan. Mamayı bıraktık sadece meme gidiyoruz bu şekilde
Sallabas Bebus ilk kutuda arttırıyor mu hatırlayamıyorum ama E bebek’teki Promalt markalı içeceğin süt arttırma konusunda çok çok faydasını gördüm .
16062020 Bebus 2 kutuda çok fark olmaz 3.kutuyu da al farkı görürsün ben 12 li aldım 3 Kutuda falan başladı