Yagmuraslan 19 aylık oğlum gündüz uykularını kesmiş durumda en fazla yarım saat uyuyor geceleri de çok verimli uyuyamıyoruz her zaman böyle bir şeyle karşılaşıp tekrar düzen oturtabilen var mı?
Zeyzey2019_ Yagmuraslan biz de 2 haftadır aynıyız. 1 inde 19 aylık olacak kızım. 1 gün uyuyursa 2 gün ayakta. Hiç esnemiyor bile ama akşam 5 gibi huysuzlanmaya başlıyor. Hiçbir şeyden memnun olmamaya başlıyor. Akşam erken yatırıyorum ama yarım saatte 1 saatte bir çığlık çığlığa uyanıyor.
Zeyzey2019_ Yagmuraslan merhabalar. Oğlunuzun uykularında herhangi bir düzelme oldu mu acaba? Benim kızım resmen uyumayı bıraktı öğlenleri. Uyku emaresi bile göstermiyor.
MuhammedAmine Yagmuraslan Benim oğlumda 19 ay 24 günlük öğlen uyumak istemiyor dediğiniz gibi yarım saat uğraşıyorum en fazla yarım saat uyuyor öğlen tek uykuya da çok erken geçmişti 9 aylıkken geçmişti . Gece uykumuz çok çok kötü durumda . Bizim hep böyleydi gerçi 😒
Yagmuraslan Zeyzey2019_ biz de bütün gün öyleyiz gerçekten çok yoruldum hiçbir işimi yapamıyorum bi oturup dinlenemiyorum bürin gün kucak istiyor mızıklıyor 😢
Yamanoglan Zeyzey2019_ aslında bunun sebebi de fazla yorulmak olabilir uyumuyorsa bile en azından yatak aktivitesi yapıp sakin zaman geçirip dinlenseniz o sırada
Zeyzey2019_ Yagmuraslan evet ben de öyleyim. Uyurken ben de uzanırdım yanına en azından dizi izleyip biraz dinlenirdim. O da yok artık. 2 gündür uyumuyordu bugün uyudu ama 11 den 2 ye kadar resmen ter döktüm. Her günüm aynı ekstra yoruluyorum uyutmaya çalışırken bu sıcakta. Umarım geçer eski düzene geri döner. Kendimi geçtim kızım için de çok sıkıntılı oluyor gece uykuları. Gündüz de ayrıca çok yoruluyor.
Swtlna 19 aylık oğlum bir haftadır ne oluyoruz böyle diyorum, asla öğle uykusu uyumak istemiyor, direniyor. Dönemsel olabilir demek ki
Zeyzey2019_ Yamanoglan keşke dursa yatakta. Ne yazık ki uzanmayı da sevmiyor. Istiyor ki hep kitap okuyalım, dışarı çıkalım, oyun oynayalım. Umarım düzelir en kısa zamanda. Ben yine sürekli götürüyorum yatağa belki uyur diye