Sidal Canlar kızım 6 aylık ne tür çorbalar verebilrm kabak havuç patates pirinç bu çorbaları verdm yaya çorbası tarhana verebilirmiyim
Kk39 Sidal tarhana pek önerilmiyor ama bebek tarhanası tavsiye ederim onda çok karışım.yok penelope gurme instagram sayfasına bakabilirsiniz guzel ürünler var
afs9mart Sidal 3 ünü birden mi karıstırıdnız yoksa her seferlnde bi sebzemi kattınjz ve kaç gn verdiniz
Sahrasel Kk39 tarhana neden önerilmiyor acaba? Ve bebek tarhanasının içinde gene her şey var bun tarhanasının içinde de onlar var aynı gibime geldi benim
Kk39 Sahrasel kendimiz için kullandiklarimizda soğan biber gibi karışık sebzeler olduğu için belki alerji yapar diye duymuştum çok karışım oluyor diye ama yine de siz bilirsiniz😊
Sahrasel Kk39 yok yok yanlış anladınız sadece merak ettim neden diye teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ☺️
Ironman Sidal ıspanak havuç içine az irmik atıp corba yapıyordum ben kabak çorbası verıyordum o aylar.arinli hayat var instada takip edebilirsin ben kitabını da aldım hatta oğlum p tariflerin hepsını yıyor.