Mermeral Arkadaşlar bebeğimin ateşi dünden beri 37,4 - 37,7 civarlarında. Calpol veriyorum ara ara, düşüp tekrar yükseliyor. Ateşölçer mi yanlış anlamadım. Huzursuz değil, diş çıkarmıyor. 5 ay 23 günlük. Neden olmuş olabilir ?
Rzgr Mermeral 3 gun ve fazla suren dusmeyen ates enfeksiyon belirtisi olabiliyor. Doktorunuza danışin mutlaka.
Oflu61 6 aylıkken kızıma da olmuştu ben dişten sanmıştım ama boğazında enfeksiyon varmış. Sizde bi muayene ettirirseniz daha iyi olur :) Geçmiş olsun
Duygu01 Boğaz engeksiyonu olmuş kanda enfeksiyon çıkacaktır.buaralar bütün çocuklarda salgın var. Benimkide geçirdi.Döküntü başlarsa ateş bitince allerset diye ilaç vericek birgünde geçiyor. Ama doktora götürün döküntü başlamadan
Defnenvekuzey Canım aynı durum bizdede war dün geceden beri daha yeni geldik doktordan ateş 38 görmedi daha 37-2-37-6 aralarığında gidiyor calpol verdim etkisi düştüğü zaman yine çıkıyor halsiz doktorumuz kulakları kızarmış dedi antibiyotike başladık şuan 4 ay 15 günlüğüz bizde götür istersen geç kalmadan sende