kivircik_annesi26 Dogumdan sonra sıkıntı iç daralması kalan oldu mu 5 aylık bebegim var ve çok bunalıp uykudan kalkıyorum
Mirosum kivircik_annesi26 canım bu dönemde dışarı çıkamıyoruz çok fazla eskisi gibi bir hayatımız yok evde sürekli birşeylerle uğraşıyoruz bu yüzden Bi bunalma olabilir bende bu sıralar öyleyim eşiminde işi yoğun çok bunalıyorum 😑
kivircik_annesi26 Mirosum doktor da öyle dedi ama sıkıntı giriyo işde bide Doğum yapınca herkes aradı işde virüs var gelemiyoruz falan diye daha çok canım sıkıldı bide Doğumdan önce evde durmazdım çalışıyordumda
Meri17 8 ay oldu çoğu sabah hala ağlayarak uyanıyorum. Zor bir süreç mutlaka atlacagiz dua okuyup ferahlayabilirsiniz yasa evinizde dua açabilirsiniz bana iyi geliyor bazen eve gelen gidenlerin nazarı da oluyor diye düşünüyorum
Mirosum kivircik_annesi26 bende aynı durumdayım durduğum yerde duramazdım çalışmayı çok severdim 5 aydır evden doğru düzgün çıkamamak baya sıkıntıya soktu beni 🙄değişen fiziğimiz değişen hayatımız uykusuz kalmalarını bunlar sıkıntıya sokuyor yani insanı 🤦🏼♀️içini ferah tutmaya çalış bebeğine bak şükret evinizin etrafı müsaitse sık sık hava almaya çık sevdiğin şeyleri yapmaya çalış canım biraz iyi gelir😘