Deletedmom323 13 aylık oğlum var gece beslenmesini kesmek istiyorum çok sık uyanıyor emziriyorum yardımcı olabilir misnz
tuem14 Deletedmom323 10 aylık bende bırakmak istıyorum gece beklım bende canım burda post üstte kalsın
Meri17 Deletedmom323 ay iyi dayanmissiniz 8 aylık bebeğim 9 oldumu kesmek istiyorum ama.nasil kesilir nasıl yapabilirim hiç bilmiyorum gece emmeden asla uykuya dalmiyor 6 7 kez uyaniyor ben de şurada yanıtları bekleyeyim ☺️ umarım başarılı bir şekilde sonlandirirsiniz şimdiden Allah yardımcınız olsun
Deletedmom323 tuem14 internetten araştırdim da 3 kere emiyorsa kademeli şekilde azaltın diyor veya 10 dk emiyorsa 5 dk emzirin diyo uykuya dalmasi için pis pislayin sakinleştirin hemen vazgeçmeyin falan diyor ama tecrübeli birinden duymak istemiştim bende
Deryazorlu Benim de bebeğim 10 ay 13 günlük akşam 10-11 arası yiyor sabaha kadar asla uyanmıyor biberon mamasını zaten kabul etmiyor uyurken bende aç kalıyor diye alarm kuruyorum belli saat aralığın da ama yemiyor Halime sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum 🤷🏻♀️
Deletedmom323 Deryazorlu pek Bi sorun olacağını sanmıyorum açıksa uyanir artık kocaman olmuş maşallah 😍
Meri17 Deryazorlu ahhh hayalimi yaşıyorsunuz hiç endişelenmeyin aciksa uyanır benimki acligindan değil artık alışkanlığından uyanıyor 2 dakika emip bırakıyor tekrar uykuya dalmak için beni istiyor ve bu gerçekten artık beni çok zorluyor araliksiz 3 saat uyumadım doğduğundan beri