ikos58 Bsrmrt [bilinmeyen] Hamılelıkte bende kullanmıstım ama ıcerısınde koruyucular vardı bebekler ıcın olanda yok mu?
4E1K Zamanlagelen sidefer mi bu sizin dediğiniz mi bende karar veremiyorum sizin kıllandığınızın içeriğinde neler var acaba?
ikos58 [bilinmeyen] ıcerıgınde herhangı bır sey var mı? Bebegımın alerjısı var zaten cok tedırgın oluyorum
Tunanin_annesi26 Bende purferro kullaniyorum. Keçi boynuzu pekmezi ile tatlandırılmış. Ama bu demir ilaclari diş boyar mi onu merak ediyorum. Siz eğer renksiz sanırım ama onda da şeker var
ikos58 [bilinmeyen] myiron önerdi ama hiçbir yerde bulamıyoruz aradım o zaman sağlık ocağındakini kullan dısarıdklerde ya koruyucu ya seker var dedı ama onu kullanmam asla
ikos58 [bilinmeyen] evet bende purferro almak ıstıyorum ama o zaman yarın eczaneye gıdıp ıcıne okuyayım 😁 Muhendısınoglu nun yıldızlar lıstesını doktora gosterdım nutrıgen vardı sase olanlar daha sonra oncelıkle damlayla baslayalım dedı ama hıcbır yerde myiron bulamadık
Busrabasak Adefer +2 önerdi doktor ama henüz almadım burada kullanan var mı diye sormuştum ama kimse cevap vermedi araştırıyorum hala ☹️
Yusufdemir Sıdefer damla kullanan arkadslar 4 aylık oglum ıcın damlasını aldım kac damla vermem lazım gunde kac ke sormayı u uttum
Cesurefe Yusufdemir bende aynisini kullaniyorum yeni basladik.doktorumuz gunde 1 kere kilo sayisi kadar dedi.biz 8 kiloyuz 8 damla veriyorum
SibelKaratepe En temizi myiron ama bulması biraz sıkıntı ben sakarya da yaşıyorum bursada bulabildi eczaci ordan 2 adet aldım bidaha bulamam diye
Keskeuyusamm SibelKaratepe acaba dişlerde kararma yaptı mı myiron markası canım yada içmesinde bir sıkıntı oldu mu
Lolita ikos58 purferro almıştı eşim içeriğinde şeker olduğu için nutrigen aldık bakalım henüz başlamadık.Ek gıdaya başladığımızda kan değerlerini de ölçtürün o şekilde kullanıcaz inşallah
Fatosduru Sağlık ocağının verdiği Demir hakkında bilgisi olan varmı içime pek sinmiyor yeni başlayacağız
Rabia01toprak Fatosduru valla banada verdiler saglik ocagi icericksim die vegaforum die galiba onun icnde paraben var dediler bnde anlmdm yardimci olurmusnz ne almam lazim iki kere verdm.ole duyunca vermek istyrm bu verdigi kan ilaciymis.