Sibel5258 Bebeğim bir yaşına giricek emziriyorum ama hep bı yorgun halsiz bide ağrılarım oluyor vücut ağrıları başım falan siz emzirirken vitamin ilacı falan kullaniyormusunuz boyum 1.50 kilom 53 bazen nefes darlığı da oluyor doğumdan sonra oldu bu bende
Dunyamsensn2008 Sibel5258 B12 eksikliği olabilir bir kan tahlili yaptırın sağlık ocağında filan takviye vitamin kullanmanız gerekebilir emziriyorsanız normal bu tür halsizlim yorgunluk.
Eses20 Sibel5258 demir eksikliği, b12 eksikliği, tiroit problemi, dvit eksikliğinden biri ya da birkaçı olabilir. Sağlık ocağında tam kan sayımı yaptırın, eksiklik varsa ve emziriyorsanız bebeğinizi de etkiler
Sibel5258 Hastaneye falan da hiç gitmedim ama hamileyken demir eksikligim vardı ve kansız biriyim normalde 6 ay kan ilacı kullandım tabi düzenli değil doktor doğumdan sonra kullan çok kanın gitti zaten kansız biriymissin dedi sahada pandemiden dolayı hastaneye gidemedim başına gelen varsa yardımcı olabilir mi
Sibel5258 Bide benim idrar yolu enfeksiyonu vardı şuan ne durumda bilmiyorum hamileyken çok sıkıntı çektim ağrım çok oluyodu
Aselks Bence bi doktora gidip tekrar kan ve vitaminlerinize baktırın demir eksikliği çok halsizlik yorgunluk yapar
Uzaymekiii Aile hekimliğine gittiğinizde bi kan verin kan değerleriniz düşmüş muhtemelen. Benim de öyle hep takviye ve kan ilacı kullanıyorum kullanmadığımda yataktan kalkamıyorum🤷🏻♀️
Sibel5258 Uzaymekiii bence halsizim bide sürekli bı yerim agriyor doğumdan önce çok saglikliydim dogumdan sonra böyle oldum rahatsız ediyo bu durum beni
Sibel5258 Eses20 hemen cikiyomu peki sonuçlar obirhun bebeğimin bir yaş aşısı var oyun yaptırmayı düşünüyorum çok beklermiyiz