Ikrazumra19 Kizlar bu hafta asure haftasiymis sizce bu korona doneminde yapmak mantiklimi komsulara dagitmak filan sizler yapicakmisiniz bilemedim fikirlwrinizi merak ediyorum
bitterikolata Ikrazumra19 yapmak istiyorum dağıtmak bana göre mantıklı değil, ama hiç aşure yapmadım ölçülü güzel bi tarif varsa alırım ❤️
Selcan Ikrazumra19 Ben yapicam ama kapıdan sadece akrabalara vericem yakın ve baya olduğu için binamdanda sadece alt komşum ile karşı komşuma vermeyi düşünüyorum. Rabbim kabul etsin inşallah yapcak olanlarinkini. Yani kendimde çok seviyorum aşureyi yapınca da bereketli oluyor çoğalıyor kaç zamandır bekliyorum bu zaman i yemek için 😃
Deletedmom14 Ikrazumra19 yanı komşularınızla nu süreçte hiç görüşmediniz mı, az çok bilirsiniz heralde tepkilerini . Ben yapmayacağım cocukla uğraşamam diye ama yapsam almamazlik etmezler .sürekli birbirimize tabak yollarız çünkü pasta,börek falan 😁
SeymaBeyza Ikrazumra19 Komsularina bagli aslinda.Mesela ben burda dagitsam seve seve alirlar. :) Allah kabul etain bu arada. ❤🥰
Ikrazumra19 bitterikolata benim olculerde dagitmalik nerden baksan 15 kase filan cikiyor bir yanim yap dagit diyor bir yanimda dağıtma belki almazlar diyor ikilemde kaldim
Ikrazumra19 Deletedmom14 bizde oyleyiz bir kek borek yapsak hemeb gondeririz birbirimize ama ne bilim ya 😂
1yenianne Isıtılıp yenilebilir yani bir yerde okumuştum içinize sinmiyorsa ısıtın dışardan gelen yiyecekleri yazmış doktorun biri.. sonuçta dışarda da yemek yiyorlar..