Anneyimmben Merhaba anneler oğlum 3 ay 2 günlük bugun kontrolü vardı saglık ocağında kilo cok almamış dedi ebe 6800 boyuda uzamamış 61 cm sizce normal mi sizin bebiş ler nasıl acaba doymuyomu:( ne yapmalıyım
Uzay Anneyimmben benim oğlumda 3 ay 7 günlük 3 ay kontrolunde 62 cm 6200 gr dı. 3100 doğmuştu her ay 1 kg aldı.
Milasmom Anneyimmben bizde bugun gittik doktora 4 ay 26 gunluk kilosu 6500 boyu 60.50 sizinki gayet iyi bence
ipek3407 Anneyimmben Canım kilosu iyi benimkide 3 aylıkken 6800 64 cm çıktı hemşire normal dedi bence takma kafana
Anneyimmben Milasmom bende acaba cokmu düşük dedim mama ver günde 1 defa dedi zaten doymadıgını bildiğimde bazen veriyorum ama genelde emiyor masalh sizin bebişede annesi
Milasmom Anneyimmben sizinkine de masallah ama bence mama vermeyin kilosu iyi yani benimki gecen ay 270 gr aldi yinede vermedim doktor ver demedi. Mama anne sutunun yapisinida bozuyormus sadece anne sütüne devam dedi.
Anneyimmben [bilinmeyen] kıyafetiyle 7kg 50 grm dedi ama düştü birazda cok almamış dedi oy masalh sizin kuzuya
Anneyimmben Milasmom yaa bende öyle deneyeyim ozaman canım sütüm yok gibi hissediyorum bazan ac kalıyor diye üzülüyorum
deleted2310 Anneyimmben 3800 doğmuş 3 kilo almış zaten ayda en az 500 gr alması gerekiyor normal ama siz bilrsiniz yinede
Eliffff Anneyimmben bizim 3. Ay kontrolünde 6500 çıktı normal dedi doktor ama 2830 doğmuştu sizin ne kadar doğdu
KediEti7 Eliffff benim bebeğimde 2800 doğdu bugün sağlık ocağında kontrolde 6400 kg çıktı böyle giderse obez olacak dediler 🤷🏻♀️ 3 aylık bu arada
Milasmom Anneyimmben yetiyodur kilo alimi iyi masallah kakasini cisinide yapiyosa yetiyodur zaten ek gidaya gecince kilo alirlar onemli olan saglikli olmasi
Anneyimmben [bilinmeyen] bizi hiç öyle tartmadılar kıyafeti ile sonrada kafadan gramını düşüyorlar yanlış aslında doğrusu kıyafet siz olcak
Gonul_celen [bilinmeyen] bizim sağlık ocağı da soymuyor koyafetli tartıyor ztn öyle tartsın çünkü soguk ve hijyenik bulmuyorum doktorumuz soyuyor sadece bez kalıyor
Eliffff KediEti7 😀bence normal doktorumuzda çok güzel gidiyorsunuz diyor aynı gidiyoruz sizinle sanırım şuan 3 ay 13 günlük olduk biz
busrasahinn KediEti7 bizde 2900 doğduk 2700 le taburcu olduk 3 ay olmasına 1 hafta varken 6400 du niye öyle demiş ki 3 aylık bebeklerde ideal yazıyor internette ki bizede bişey demediler 🤔
Mervesnsz KediEti7 ayy maşaAllah bizde 2.800 doğduk şuan 18 günlüğüz üzülüyordum zayıf doğdu diye inşaAllah bizede sütümğz şifa olur çabuk toplarız ilk 15 günlük kontrolde ne kadar almıştınız kilo hatırlıyormusunuz 😌