Uzay Oğlum 3 aylık hep sağ tarafına yatıyo sağ arka kısmı düzleşti. Sola çeviriyorum yine sağa yada dümdüz yatıyo. Böle mi kalır düzelir mi acaba
[silindi] Uzay kafa sekillendirici yastiklar varmis, onlardan alip deneyebilrisiniz, ama mutlaka doktoruna danisin onerirse bi deneyin isterseniz
bnguarsln bizimkide öyle doktorumuz yatış şekline bağlı olan şekil bozukluğunun düzeleceğini söyledi ben o yüzden takmıyorum sizde öyle yapın😊
Uzay bnguarsln biz cezayir de yaşıyoruz burdaki doktora sordum önemli değil dedi geçti. İnşallah düzelir 🙂
Uzay Yagizinannesiii yastık koyuyorum ama kafasını sağa çeviremesede düz yapıyo arkasıda düzleşmeye başladı
[silindi] Uzay o zaman bir sorun olmaz diye dusunuyorum, bizde kafasi biraz cikintili gibi diye dusunuyoduk doktoru cok normal daha oturmadi zamanla oturcak bisey olmaz dedi
gezeremine Canım bizim oglumuzda hep sağına dönüp yatmayı seviyordu. Bende üç dört haftadır kafasının sağına bebek yastığı koydum ve böylece mecburen sağa çeviremiyor. Kızdı sağ tarafa dönmek istedi ama alıştı artık. Kafası da duzeldi. Birde odada beşiğin yönünü değiştirdik. Beni sağından görüyordu ve o nedenle de hep sağ tarafına yatmak istiyordu. Beşik yönünü değiştirmekte işe yaradı.Bu arada 5 aylık oğlumuz