Fatmaserkanvera Yeni doğan için kullanmam gereken bez hangisi sizce herkes prima diyor ama prima için iyi şeyler söylenmiyor slipi kullaniyorum ben bebeğimin bacaklarını sıkıyor o yuzden değiştirmek istiyorum
Mom0870 Fatmaserkanvera Sleepy kalıbı küçük ama yinede Sleepy , Goon güzel bezler ✨☺️ Molfix Pure da güzel. Ama prima da losyon var ben kullanmadım 🤷🏻♀️
Arasannesi Fatmaserkanvera dogdugundan beri sleepy natural kullanıyoruz memnunum hem yerlı hem ıcerıgı temız.suan yenıdoganımı kullanıyorsunuz bazı bebekler dırek 2 numaradan falan baslıyor kucuk geldıyse bır ust numarayı deneyın ıstersenız belkı okadar sıkmaz
BuketBudak Fatmaserkanvera ben prima premium care kullanıyorum çok memnunum. Sleepynin natural ıslak mendili çok güzel ama bezini denemedim. Prima varken başka beze gerek yok.
Aysukk Fatmaserkanvera prima ve prima premıum care sersi içinde katkı var ama prima pure serisinin içeriği cok saf bezde hiç bi koku renk yok pamuklu
Merve201119 Fatmaserkanvera ben iki çocuğumuza prima ile büyüttüm sorun yaşamadım büyük oğlumun zamaninda huggies var birde onu kullandım arada ama çoğunluk prima oldu hep başka bezler nasıl bilmiyorum prima da hiç sorun yaşamadım
Casper Fatmaserkanvera bende prima bulamadığım İçin molfix aldım bi kere oda bebeğimin bacaklarını sıktı en iyisi prima