Danone Önereceğiniz gaz damlası var mı kızlar? Bir de hepsinin içeriği aynı mı? 25 günlük bebeğim sabah 6dan beri kıvranıyor resmen üzülüyorum 🤦🏻♀️
Oznurrmehmet Danone gaz damlasını ver banyo yaptır emzır bıraz dık tut 10 dakıka kadar yuz ustu yatır belıne pıt pıt dıye vur rahatlıyor karnının ustunde yatınca kolay cıkıyor . 36 gunluguz çözümü boyle buldum ben ne yapsam olmadı acı cektı bızde uzulduk . Ilk yuz ustu yatmak ıstemıyor agzına emzık verıyorum youtube da pış pış sesı var onu acıyorum yanına koyuyorum . artık sallamadan Uyuyor kendısı yuz ustu belıne hafıfce rıtmık vurarak uyutuyorum . Artık yuz ustu koyunca kendısı kafasını yana cevırıp uyuyor
Oznurrmehmet Ozgu77 o benım bebegımde uyku yaptı . Bıogaıa ,metsıl ,maflor ve dedıgını kullandım . Maflor ıse yaradı bızde .
Danone Oznurrmehmet sağol canım bende hemen hemen bu şekil yapıyorum ama yediğim bir şey dokundu heralde dünden beri perişan oldu çocuk böyle etki edecek bir şey yemedim bence ama anlayamadım 😔 Yüzüstü yatmak istemiyor ama kesinlikle. Bacağımın üstüne yüzüstü yatırıp yardımcı olmaya çalışıyorum bende 🤷🏻♀️
mamAras Aguline, biogaia,nurse harveys colex, maflor, debredar, sab simplex asla işe yaramadı. Bi doktor mommys bliss ve nbl probiyotik kullan dedi bugün bu ikiliye başlıcaz. Bebekten bebeğe değişiyor faydaları