Siyahbeyazz Kızıma mama kulanmak zorundayım kilo olarak baya düşüşde sağlık ocağına kontrole gittim acil baslamamı istedi hipp mama aldım 60 cc kulanmamı söledi hemşire ben hiç mama yapmadım için bilmıyorum yapanlar anlata bilirmi 🙏
AybarsMomy Siyahbeyazz kaynamış suyu içilebileceği sıcaklığa getirip 60 CC koyun üzerine 2 ölçek mama koyuyorsunuz. Her 30cc için bir ölçek kullanılıyor hipp mamada. Bende hipp kullanıyorum anne sütü +mama şeklinde gidiyoruz.
Snd34 Siyahbeyazz kaynamış suyu su şişesinde muhafaza ediyorum lazım oldukça bileğimi yakmayacak kadar ılıklaştırıyorum her ölçü için bir kaşık mama olacak 👍
Siyahbeyazz Çok saol canım bende de durum öle olucak hem anne sütü hem mama şeklinde inşşalah düzelir bebeğim mama kulanma taraftarı değildim ama sağlığı için mecbur 🤷♀️
AybarsMomy Siyahbeyazz bende istemiyordum mama kullanmak ama emmeyince kilo kaybı oldu mecbur başladık şimdide devam ediyorum sağınca süt emdiği kadar çok olmuyor . Bu kadarına şükür ☺️
AybarsMomy Perimasali eski olanlarda sadece combiotic yazıyordu yenilerinde organik combiotic yazıyor teneke kutu.