Jelibon88 Minik0212 ishal de olunur bazi bebeklerde ateşte yapar bebekten bebeğe değişiyor ama çok zor diş çikma dönemi 😥😥
Sidal Minik0212 bebegimin dişi çıktı dün farktettim hiç ates ishal olmuyodu çünkü ama dün akşamdan beri sık kaka yapıyo
KenaninAnnesi Minik0212 evet canim oluyor en az 4 veya 5 kere yapiyordu kakasini bir ara tek isim bez degistirmekmis gibi hissetmeye baslamistim😂😂
KenaninAnnesi Minik0212 dis ciktiktan sonra normale donuyor yani ortalama 1 hafta yada 10 gun. Bol bol su ver ishalle birlikte sivi kaybi oluyor
KenaninAnnesi Minik0212 Olabilir..Antibiotigin icindeki prospekturu okuyun lutfen orda yan etkileri yaziyor zaten gecmis olsun❤️
cevikoznur95 Minik0212 bebekten bebege degisiyormus canim ishal olur dediler ama benim oğlum 6 buçuk aylik 2disimiz cikti hic ishal olmadı sade dis gorunmeden önce 1 kere ateslendi ve cok huzursuz tabiki🥴
ikizerkekannesi Minik0212 ilk 2 diş sıkıntısız çıkmıştı ama şuan ikizlerimin birinin 3 dişi diğerinin 2 dişi geliyor çarşambadan beri günde 5-6 kez kaka yapıyorlar ve bellerine kadar çıkıyor daha bgn biraz azaldı