Zerdaa Kizlar losyonsuz parfümsüz 3 veya 4 numara bez arıyorum. Hangi siteler uygun veriyor bilen var mi
Arasannesi Zerdaa sleeppy natural kullanıyoruz eşim hep trendyoldan alıyor karşılaştırarak.en uygun oluyormus
55eren55 Zerdaa canım internette trendyolda uygun bi de bezlerin kendi siteleri var orda da uyguna bulabilirsin
Aras-ve-Annesii Zerdaa 3 aylik bebegim 2 aydan beri şok un bezini kullaniyorm ve aşirirr begeniyorm icerik olarakta temizz
Fatmabgoksel Zerdaa ben toptancidan aliyorum bezlerini ve islakmendillerini cok cok uyguna geliyor, magazadan aldigimiz bir islak mendil 5,5 tl, oradan 3 tanesini 10liraya aliyorum, sleepy bez 30 tl toptancidan 23 liraaya aliyorum 🙏🏻
Muhammedyusuf Zerdaa BİM’den alıyorum süper pişik de olmadı şimdiye kasar molfix ve pirima kullandım arada bi fark göremedim boşuna para gidiyormuş
Thelefant Zerdaa sleepy natural trendyol. En uygunu trendyolda oluyor ayrıca ürüne tıkladığınızda adet fiyatını bile gösteriyor böylece karşılaştırabiliyorsunuz kolaylıkla 🌸
Ygz30 Bu ay ay sonuna kadar galiba.Sleepy naturel 4 numara 90 lı çağrı markette 59.90 biz aldık.Çok uygun
Ygz30 Ayrıca trendyollra inanmayın arkadaşlar.Çokda fark olmuyor .Bez bebek dünyası var ordanda alıyorum.Ve hemen geliyor.
Damladerin Zerdaa cimri.com dan bak kullanırsan BİM’in bezide uygun ben onu kullandım hiç sorun yaşamadım