Deletedmom44 Kızlar az önce aşıdan geldim hemşire kana başlamamızı söyledi vegaferon verdi tahlil yapılması gerekmiyomu önce sizce çocuk doktoruna mı götürsem kan için ? Sizler nasıl başladınız
Miraykiz58 Deletedmom44 bize de tahlil yapmadan verdiler. Ama bizim doktorumuz paraben içerdiği için önermedi. Bestiron verdi
delibirhatun Deletedmom44 onu kullanmayin eczaneden ferrum alin o daha iyi zaten 9.ayda her seyine bakiyorlar bence tahlile gerek yok benim doktorum kullanin diyor devamli gittigimde
Hirasibel Deletedmom44 bende 10 da gittim vurdurdum aynı kanı verdi sordum ebeye önermiyolar bunu dedim bişey demedi bende hep duyuyorum devletin verdigi damla iyi degil diye bilmiyorum ne olcak
Ftmlssa Deletedmom44 yok gerekmiyor 9.ayda kana bakılıyor ozamnda kandaki demir degerlerine bakicaz ozaman belli olur kan dedi hemşire buyuzden yumurtayı asla aksatma dedi mesela ne alaka ise böyle söyledi yani bizede vegaferon verdi günde 4damla kullaniyoruz
Deletedmom44 Miraykiz58 doktor yazmadan alabiliyomuyuz direk ilacı yada doktora gidip onun önerdiğinimi alsam ?
Abdullah_aras2 Bizimde bir hafta sonra 4 ay asimiz var kana başlaması lazım derken ben anlamadım biraz daha anlaşılır anlatır mısınız tam olarak durumu rica etsem
CemileF Abdullah_aras2 kan ilacı demek istedi sanırım. 4. Aydan itibaren kan ilacı başlanıyor bildiğim kadarıyla
Deletedmom44 Abdullah_aras2 doğumda çocuk doktoru bi kağıt verdi yapılması gerekenler diye mesela göz testi şu ay kalça testi bu ay vb gibi orda 4. Ayda kan ilacı başlanacak yazıyordu ondan
Boncukgozveannesi delibirhatun biz yeni 9 aylık olduk da sağlık ocağında mı genel olarak herşeye bakılıyor doktorunuz mu bakıyor acaba
Deletedmom44 delibirhatun ferrumu direk alabiliyomuyum yoksa çocuk doktoruna gidip onun verdinimi alsam bilemedim?
Deletedmom44 Hirasibel ewt iyi olmadığını bende duydum ama yinede kullanan var doktra gitsem mi diye kafam karıştı
Boncukgozveannesi delibirhatun bir kaç gün önce kontrole gitmiştik halbuki doktorumuz hiç bahsetmedi sağlık ocağına danışmalı mıyım acaba
Selinay95 Deletedmom44 canım bizde 4 aylık aşımızı biraz ağır geçiriyolar haberin olsun aşının etkisi geçtikten sonra başla kan ilacına yan etki yapabiliyor bize yaptı
delibirhatun Boncukgozveannesi danışırsanız iyi olur benim doğum raporumda da yazıyor 6 ay göz muayenesi 9.ay genel kontrol işte bakacakları yaziyor
Duygusm Deletedmom44 Ben verdikleri vegaferona başlamamıştım, doktorumuza gidince danışmıştım. Henüz gerek yok dedi, daha sonra başlatacak ve vegaferon kabızlık yaptığı için başka bir takviye verecek.
Miraykiz58 Deletedmom44 alabilirsiniz sigorta karşılamıyor. Sidefer diye de bir ilaç var onu da kullananlar var. Isterseniz doktorunuza danışın daha iyi olur