Habis07 Bebegm 55 gunluk uykusu hic verimli deil surekli ıhlıyor gozlerini ara sıra acıp yukarı bakıp ağlar gbi yapıyor surekli aynı anlamış deilim kzlar sizinde oyle oldmu hic ? Birde habire dil cıkartıyor nette etrafı tanımaya calısıyor diyor ama
ayis Habis07 Benim kızım iki buçuk aylık bu güne kadar böyle bişey yaşamamıştım ama dünden beri Benimkide öyle anlayamıyorum sebebini uykusunda ağlar gibi oluyo ıhılıyo bazende ağlayarak uyanıyo napıcam bilmiyorum
Habis07 ayis sanırım ruya goruyorlar ve dalamıyorlar tam olarak cogu kişi bu sorunu yazıyor beşikte hele hic dalmıyor uykuya dil meselesini doktora sorucam bir haftaya bakalm o ne dycek :(
Beyza5151 Benim bebeğimi tarif etmişsiniz resmen doktora dil meselesini sordum damakları kaşınıyordur ondan normal bişey olmaz dedi ıhlaması gözlerini tam kapatmamasınıda rem uykusuna bağlıyorum büyüyünce geçer heralde benim bebeğimde 1 ay 25 günlük
Habis07 Beyza5151 evet rem uykusunda boyle oluyormus tam dalamıyor doktora sormustum bunu normal bebeklerde dedi ama meleklerle konsuuyor guluyor dyor cevremdekilerde
Habis07 [bilinmeyen] epilepsi ile alakalımı ? Bende bakdım nette oyle bseyler yazıyor ama doktora sorucam evet
Habis07 [bilinmeyen] epilepsi genelde ailesel yatkınlıkta olur bizde hic sara hastaası yok ondan pek ihtimal vermıyorum ama keşif sürecindedir dyor internet bide bakalm b sorayım bende ne diyecekler :(
Emelli Benim bebegimde 40 günlük. Gece degil ama gündüz yaşıyorum bu sorunu. 5-10 dk bir uyanıyor. Gözlerini açıp kapıyor gülüyor aglıyor. Uykuya dalamıyor.