Derya70 Merhaba, smear sonucum çıktı, kaç gündür bekliyorum.. sonucu okumayı bilen Var mı, jinekoloğum cevap vermedi henüz çok sabırsızım korkuyorum bişey çıkar Mı diye, aranızda anlayan varda lütfen yazsın paylaşayım sonucu
efelim Derya70 anlamıyorum ama postunuz üstte kalsık umarım birşey yoktur🙏🏻 Doğum sonrası rutin smearmiydi bende zamanında ara kanama şüphesi ile vermiştim bayada korkmustum ama enfeksiyon ve yara çıkmıstı sizde ne yazıuor tam olarak
BurcuKucuk Derya70 canım at sonucunu ben bakarım çünkü ben çok yaptırdım sonra biyopsi ameliyat derken artık az çok biliyorum.
saripapatyam2 Derya70 negatif veya pozitif yazar sizde ne yazıyor. Yara varsa servikal erozyon olduğu yazar
Derya70 efelim vallah korkuyorum çünkü doktora gittiğimde bir hafta önce rahim ağzı yarası var demişti, bende kaşınma yanma ve kanama şikayetiyle gitmiştim
Derya70 efelim inflamatuar hücreler : polimorfonükleer lökositler . FLORa: laktobasiller Reaktif hücresel değişiklikler : var viral enfeksiyon bulguları : yok bunlar yazıyor
efelim Derya70 bendede rahim ağzı yarası vardı yaktırdım canım bendede kanama yapıyordu hem ara hem ilişki sonrası hatta acıma falanda oluyordu akıntı falan ama sadece engeksiyon ve yara çıkmıstı umarım kötü bişey yoktur hemşire arkadasım rahim apzı yarası oldugu yazıyor dedi sizin raporunuza
Derya70 BurcuKucuk inflamatuar hücreler : polimorfonükleer lökositler . FLORa: laktobasiller Reaktif hücresel değişiklikler : var viral enfeksiyon bulguları : yok bunlar yazıyor
Derya70 BurcuKucuk Transformasyon zonu komponenti : izlenmiştir inflamatuar hücreler : polimorfonükleer lökositler . FLORa: laktobasiller Reaktif hücresel değişiklikler : var viral enfeksiyon bulguları : yok bunlar yazıyor
BurcuKucuk Derya70 canım doğum sonrası ve geçirilen enfeksiyon sonrası hücresel değişiklikler yaşanabiliyor. Bu değişiklikler bütün kadınlarda oluyor ( ilişki sonrası bile olabiliyor ). CIN saptanmış mı onunla alakalı bir Bilgi var mi ?
Derya70 BurcuKucuk doktora gittiğimde söyledim biraz idrarımda yanma da var demiştim, idrar testi yaptık onda bişey çıkmadı ama bende yanma vardı biraz idrar yaparken
BurcuKucuk Derya70 CIN demek saptanmış lezyonlar demek. Bunlar 3 tip. CIN 1 kadınların %70inde görülebilir, CIN 2 kanser öncüsü olabilir ve CIN 3 en son evre. Bence senin testinde endişe edilecek bir durum yok canım tabi en iyisini doktorun bilir. Çok geçmiş olsun☺️ Doktorun dönünce mutlaka haber ver
Derya70 BurcuKucuk veririm tabi :) çok sağolun dua edin benim için, bugünde doktora gidicem inşallah Rahim ağzındaki yara iyileşmiş der
BurcuKucuk Derya70 Rabbim Şafi ismi ile hayırlı acil şifalar versin İnşAllah🤲🏻 Hayırlı haberler almayı nasip etsin İnşAllah 🤲🏻
Derya70 saripapatyam2 onlardan hiç biri yazmıyor işte bende anlamadım kötü mü yazmaması Transformasyon zonu komponenti : izlenmiştir inflamatuar hücreler : polimorfonükleer lökositler . FLORa: laktobasiller Reaktif hücresel değişiklikler : var viral enfeksiyon bulguları : yok bunlar yazıyor