Denizsever34 Arkadaşlar işe başlamadan sağım yapıp stok yapmalıyım. Sütü bebeği emzirdikten sonra mi sağacağım? Nasıl yapacağım? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sizlere çok dua ederim tabi bebişlerinize de 🙏🌺
Duygusm Denizsever34 Ben de işe başlayacağım ve sağım yapıyorum istediğim kadar sık olmasa da… Ben bebeğimi emzirdikten sonra biraz zaman geçince sağıyorum. Yani iki emzirmenin ortasında sağıyorum diyebilirim.
Asyah- Denizsever34 canım bende başlayacagım işe . Benım genelde sütğm sabahları sagmalık oluyor goguslerim dokuyoe gece ıkı memeyide emip bitiremedipi için sabahki sagdıklarımı stokluyorum
Asyah- Denizsever34 sabah dediysemde mesala sekiz de uyuyor 1 de kalkıyor tek memeden emiyır digerini sagıyorum sonra dortte kalkıyor aynı memeyi veriyorum digerini yine sağıyorum. Gun içinde sagmıyorum
Sumeyyelan Denizsever34 bebeğinizin emme sıklığı ne kadar benimki mesela şuan 2-3 saatte bir emiyor ben emzirirdikten 1 saat sonra sağım yapmaya başladım mesela öyle dene bende içe başlayacağım için biriktirmem lazım
MugeAtlas Denizsever34 ben de bekleyim burda. Emzirmeden sonra diye biliyorum ama o zaman da süt gelmiyorki doğru düzgün benden 30 cc anca çıkıyor. Sürekli memede neredeyse, onun çektiğiyle pompa aynı şeyi vermiyor 🤷♀️
Denizsever34 MugeAtlas Canım sağıma alışmayan göğüsten ilk zamanlar süt gelmiyormuş. O yüzden emzirme uzmanları iki 3 saatte birsağım yapın diyorlar
Denizsever34 Asyah- Canım emzirme uzmanları iki 3 saatte bir sağım yapmamızı öneriyor.Ben sadece sayımın zamanlamasını merak ediyorum.Daha doğrusu bebek emzirdikten sonra mı sarılacak o konuyu bilmiyorum
Aysima1234 Asyah- sut artırımı olması ıcın ıkı memenin aynı anda sagol asi gerektiğini soylemıstın bir emzirme danısmanı bir gogsu sagarken dıgerının kanalı tıkarsınız ben yasadım bu durumu sol gogsumu sagdım sag gogmumu tıkladım ve sımdı ondan az geliyor sol dolar ama sag hoc yokmu gıbı cok az cıkar
Asyah- Denizsever34 anladım canım stok yapcaksan ama en verimli olan soyledigim saatler hem bebegıne yetecek kadsr da sut cıkıyor dolabına
Duygusm Denizsever34 Düzgün şekilde en fazla bir kez yapabiliyorum, çünkü kızım durmuyor 🤷🏻♀️ Aslında 2-3 saatte bir sağmak istiyorum. Bu haftadan itibaren kızımı alışması için daha fazla bırakacağım, o arada daha çok sağmayı düşünüyorum.
Denizsever34 Duygusm Ben o alışma kısmını yapmak istemiyorum sonuna kadar benimle olsun diye zaten bebek yokluğunuzda muhakkak alışıyor.Benimkide bırakmıyor diş sıkıntımız var sürekli ağzı memede. Allah yardımcımız olsun🤲🏻🌺
Denizsever34 Sumeyyelan Canım gündüz benimki de öyle.Bu aralar diş sıkıntımız var gece sürekli memede uyumak istiyor. Gündüzde uykularında mene arıyor dişi ağrıyor sanırım.Azı dişlerini çıkarıyor ağrı yaptı baya. Deneyeceğim çok teşekkürler🙏😘
Sumeyyelan Denizsever34 kaç aylık sizinki benim 5 aylık ve aynı dediğiniz problem bizdede var aşırı huysuz daha çıkarmadık ama kök söktürüyor geceleri benimkinde memedee uyur gündüz bahçeye falan çıkarıp oyalamaya çalışıyorum evde de oyun halısında falan
Denizsever34 Sumeyyelan canım 8,5 ayı geçti. Sağım yaparken de yanında görünce kızıyor 😂 diş ağrısından memeyi kuruttu 😃
Duygusm Aysima1234 Evet, yaklaşık olarak. Aslında emzirmenin üstünden iki saat geçsin istiyorum ama iki saate ulaşamıyoruz.