linakusunannesii tetagil diş granülü kullanan var mı bebişlerinizde kullanıpta tavsiye edermisiniz calgel kullanıyorum ben bebeğime 6 ay 10günlük pek iyi geldiğini düşünmüyorum yararını görmedim açıkcası
Hbablkbs linakusunannesii ben hiç kullanmadım çünkü sonuçta hepsi kimyasal maddelerden üretiliyor daha ilk dişlerine ilk zararı vermek istemedim bir de onu yutuyorlar 🙄
Nlyckmk linakusunannesii instagramdaki bazı ünlü doktorları takip ediyorum onlar diş jellerini önermiyolar emdikleri icin ama cevremde duydugum gördügüm cok diş jelini öneren doktorlar var hangisine inanıcaz şaşırdım benimde ihtiyacım var şu dönem ama sırf emdiği icin almadım.
Hunilianne Nlyckmk papatya kaynatıp suyunu soğutun. Ağız mendilini batırıp sıkın verin bebişin eline. Soguk mendili dolapta da tutabilirsiniz cok iyi gelecek
Balkiz linakusunannesii ben dentinox kullandım çok rahatlattı o hatta kendim 20lik dişime bile sürüyorum 😂
Baharece Icerigi temiz bitkisel diye Bizde eczaneye sipariş verdik getirticekler bugün akşam kullanmaya başlarım bikac gün denerim faydası olup olmadığını yazarım ama her bebekte etkisi aynı olur mu bilemem
Dildeniz linakusunannesii hiç birşey işe yaramıyor emin olum ben herşeyi denedim yok soğuk salatalık soğuk havuç sürdüm bol bol o biraz iyi geliyordu ama genel olarak o ağrıyı hep çekti ve doktor calpol ver demişti diş dönemi ben de geceleri veriyordum sakinliyordu tabi 2 günde bir verdim ilacı