gokcemmmm Kilom 55 boyum 1.60 ama ne kadar zayiflasamda belim kalin geliyor bana kemik yapisindan dolayi sanirim yamuna korse işe yararmi yani bel kivrimi falan yaparmi yoksa satmak icinmi oyle yaziyolar kullananlar beni aydinlatsin lutfeennnnnn🤔
zeynepsena24 gokcemmmm merhaba ben sadece 15 gün kadar kullanabildim romatizmam var doktorum korse kullanmamı önermedi sonrasında sattım bende. olağanüstü toparladı göbek bel bölgesini bu kısacık süreçte bile mutlaka tavsiye ederim
gokcemmmm zeynepsena24 gecmis olsun bu arada cok sevindim cunku ne kadar zayiflasamda belim incelmiyor gercekten ise yariyosa paraya kiyip alicam 👍
Justmom zeynepsena24 evet hatta Melike hanımın korsesini ben satın aldım. Bende bekliyorum merakla. Güzel sonuç alacağıma inanıyorum. Merhaba Melike hanım sizi her yerde buluyorum 😂🙏🏻
zeynepsena24 gokcemmmm teşekkür ederim 💝 bence ölçüyü ciddi mana da değiştirir bedeninize göre alın küçük büyük almayın düzenli kullanın mutlaka farkı olucaktır sevgiler 🥰
zeynepsena24 Justmom yaaa şaka mı 🙊🙊🙊bu 3. platform gerçekten inanmıyorum bu kadarına 🙊🙊🙊🥰🥰🥰🥰 Merhabalar sizi burada da görmek ne kadar güzel 💗