Tuba01 Kizlar oglum 8 aylik surekli hapşuruyor arada öksuruyor durmadan burnu akiyor bu hastaliktan hastaneyede gitmek istemiyorum evde yapabipecegim bisey varmi bildiginiz
Canada10 Tuba01 bu kremi tavsiye ederim canım. Geceleri uyku öncesi göğsüne ve sırtına az miktarda masaj yaparak uygula öksürüğe birebir ve rahat uyumasını sağlıyor kışın en büyük kurtarıcım olacağını düşünüyorum. Geçmiş olsun 🌺
havvahiraninannesi Kizlar benmde kizim 6 aylik ve grip oksuruk vardi arada ates oldu korktm acikcasi ozel hastaneye gotrdm doktr muayne etti ve zaditen surup verdi sukur gexti
Deletedmom299 havvahiraninannesi benimki icmedi suruplari yaa daha dudağına degdirdigim an kokusuyla kustu hep iyi olamadı yarin goturcem tekrardan 10 gündür burnu bi tıkalı bi akiyo öksürük desen hic geçmedi hep öksürüyor ya
Canada10 Deletedmom299 bunu mutlaka deneyin 1-2 güne öksürüğü kalmaz şurup içmeyen çocuklara net çözüm geçmiş olsun 🌺😘
Canada10 Deletedmom299 benm bebeğimde 8 aylık daha hasta olmadık hiç çok şükür ama diş döneminde grip gibi oluyor burun akıntısı hfif ateş bunu sürüyorum göğsüne günde 2 kere uyku öncesi hiçbirşey kalmıyor İnşallah sizlerde yararını görürsünüz 🥰 El kremi kadar miktarda sürmeniz yeterli olur
Melike_Alina Arkadaşlar salgın sanrm çünkü benm kızmda 4 sylık olacak aynı şikayetler var. Benmki ilerledi keşke erken götürseydm fırsatınız varsa götürün zatüreye dönecekti şuan ağır antibiyotik kullanmak zorunda kaldık . Siz enazndan ihmal etmeyin