kuzeyaras arkadaşlar acilll bakar mısınız!!!! göğüs çatlaklarına enn iyi ne gelir. çatlaklarım o kadar açıldı ki çocuğumu emziremeyecek duruma gelmekten korkuyorum. Çok acil bi şekilde bi öneride bulunur musunuz ??
Blge28 kuzeyaras doğal şeylerle geçiremedim ben doktora gittim hametan ve oly plus kremi karıştırıp sürdüm 4 günde iyileştş
paputmoms kuzeyaras kremler işe yaramıyor canım boşuna para verme hiç iyileştirmiyor kesinlikle gümüş kapak almalısın ben silver nurse aldım trendyoldan ben bile bu kadar işe yarayacağını düşünmüyordum muhteşem gerçekten hemen iyileştirdi benim yaralarımı
Sesem Tamamen vücudunuz alışmasını bekliyor fakat zeytinyağı acısını almıştı benimkilerin ama tamamen geçmesi hissizleşmeye başlayınca oldu.
kuzeyaras Sesem kaynanam çok yakar die biliyorum dedi cesaret edemedim çatlaklarım çok ilerledi çünkü sürerken yanma yapıyo mu
Erroerto Lansinoh krem aldım kullandım faydasını görmedim lanolin diye Bi krem aldım akraba tavsiyesi üzerine iki günde iyileştirdi tavsiye ederim
paputmoms kuzeyaras hiç bilmiyorum canım ben orada görüp aldım belki eczanelerde ya da medikalcilerde vardır