Zeynepvefam Merhaba güzel ve tecrübeli anneler doktorumuz day & night bitkisel bir şurup diye bişey varmış bebeğim 7 aylık gece rahatlaması ve uyuması için şurubu önerdi kullanıp faydasını görenler varmı acaba yardımcı olur musunuz 🙏❤️
Seldaatilla Zeynepvefam bende az once yazdim canim internetten arastirdim uykuya dalamiyor karni tok alti temiz hadi disten desem ama hep boyle bnde yarin doktorumuza soracam uyumak istiyorum artik😞
Balbocegi Zeynepvefam ben de bir İnternet sitesin de favorilere aldım bekliyorum 😏 inşallah kullanan çıkar da denetimlerini paylaşır. Bizim doktor melisa, papatya, anason, rezene ve kimyon karışımı çay yapıp vermemi söyledi. Fakat hergün olmamak şartı ile.
Minikmucizem- Zeynepvefam ben kullandım canım açıkçası bir faydasını göremedim ama dedikleri gibi bebekten bebeğe değişen bi durum umarım sizde işe yarar 🤲
Zeynepvefam Seldaatilla bendeeee 😢 en az 7-8 kere kalkıyoruz 😢 uyku nedir unuttum zombi gibi geziyorum 😒 inşallah bizde uyuruz
Zeynepvefam Keşke birİleri cevap yazsaydı cidden bu uygulama çocuklar için mi yoksa cinsellik, kaynana kayınpeder atıp tutma mı bilmiyorum…
nursocum Zeynepvefam arama butonundan yazıp daha önceki konuşmalara da ulaşabilrsiniz. Çok az kişi kullanmıştır diye düşünüyorum
Zeynepvefam Balbocegi Buda aklımda olsun gece saat başı uyanıyoruz resmen 😢 inşallah faydasını görürüz
Zeynepvefam Krgztuba bizimde öyle gündüz en fazla yarım saat uyuyor 😒 ev işi yapmaya kalksam olmuyor, uyusam olmuyor 😢 Allah yardımcımız olsun 🥰
DS123 Kızlar geçtiğimiz günlerde oğlumu 1 yaş kontrolüne götürdüm uyumadığını meme bağımlısı olduğunu söylediğimde bu şurubu yazdı ve korkma tamamen bitkisel beynine felan herhangi bir zararı olmaz günde 3 kere ver yatışsın dinlensin sende dinlen dedi. Biraz hareketli benim oğlum uyumaz yemez pek. Evinin yakınındaki sürekli gittiğim eczaneye sordum depoda yok elimizde yok şuan dedi henüz almadım ama eczacı gerek yok zamanla zaten düzene girer uyku çayları var eczanede humananın felan onu önerdi istersen bunu al dedi bende almadım. 30 yolluk çocuk doktoru yanlış birşey vermez diye düşündüm bende alıp deneyeceğim. Ama hangi yaş grubu kullanabilir bilemiyorum bitkisel ama bazı bitkiler de bebeklere direk verilmiyor dilerseniz gittiğiniz doktorunuza danışabilşrsiniz.
Zeynepvefam DS123 merhaba evet bitkiselmiş eşim eczanelere sormuş piyasadan day night kalkmış aynı firma baybay night diye üretmiş isterseniz ondan getirelim demişler. Bir kaç eczane daha soracağız… elbette zamanla düzelecek ama hem çocuklara yazık hem bizlere yazık yorgun düşüyoruz 😢 ben bide uykusuz yorgun olunca sinirli oluyorum 😢
DS123 Zeynepvefam kesinlikle bende sinirleniyorum geceleri özellikle Sonra pişman oluyorum vs. hergün birbirinin aynısı olunca insan çare arıyor. Bu arada herkeste aynı etkiyi yaratmayadabiliyormuş o yüzden alıp almamak arasındayım yine de merak ediyorum yakın zamanda alıp kullanırsanız tecrübelerinizi aktarır mısınız tikler
Zeynepvefam DS123 evet herkeste etki yapmıyormuş 😒 çare arıyorum bulamıyorum alıp kullanacağım, yazarım bu form üzerinden görürsünüz inşallah 🥰
Zeynepvefam Deletedmom317 çok teşekkür ederim 🥰 çok mutlu oldum kullanan biri tarafından yorum görünce🥰
Krgztuba Deletedmom317 bebeğiniz kaç aylık benimki 4aylık olcak humana iyi geceler çayımı versem acaba
boncukhaniminannesi Deletedmom317 benim fındığım 4.5 aylık teyzesi gündüz toplasan yarım saat uyku yok 😭😭 kahvaltıyı bile kucağımda hazırlıyorum afedersin çoğu zaman lavoba kapisina ana dizini koyup içerden bağıra bağıra lavobaya gittiğim oldu gecede 12 de uyur bı kez emer 5-6 civarı uyanır daha da uyku yok 😞 artık bütün her yerim ağrıyor kucakta taşımaktan uykusuzluktan
Zeynepvefam boncukhaniminannesi puana kadar atlattığımız en zor atak 5.ay atağıydı sizde belki atak döneminde olabilirsiniz minik kuşa maşallah inşallah düZene girer uykuları🙏
boncukhaniminannesi Deletedmom317 inşallah düzelir canım inan yoruldum evet evlat bizim şükürler olsun eşim de yardımcı oluyor Allah razı olsun ondan ama o ise gidince saatlerce ac olduğum zamanlar oluyordu atak mıdır ne haltsa 🙈 su 10 gündür mahfetti beni
Zeynepvefam boncukhaniminannesi Allah yardımcımız olsun bende öyle yemek yemeye fırsat bulamıyorum😒 elim ayağım titriyor sonra çok yorucu bu aralar😢 sizin bebiş ne kadarlık🤗
Zeynepvefam Deletedmom317 teşekkür ederim, evde bide o düşünce oluştu kafamda çocuğa uyku hapı mı vereceğim çocuğu uyuşturacağım ben nasıl anneydim kafan gibi saçma sapan düşünce oluyordu😢