AlpTunayinannesi Serpil2019 5 ay oldu doğum yapalı. Henüz veremedim 2 gündür limonlu salatalıklı su içiyorum. Basenler gidecek gibi değil
ahdkh8689 Serpil2019 bol su için rezene çayı ve sık sık emzirin süt olsun diye extra yemek yemeye gerek yok ona dikkat edin yeter
Nebicimanne Serpil2019 tarçınlı su 👍 hamile kaldigim kilonun altındayım. Çoktandır bıraktım dengeli besleniyorum ve kilolar geri gelmedi
Buseberen Ben 6 kilo daha aldım doğumdan sonra bebegim 3.5 aylık simdi.Sadece emziriyorum ama çok acıkıyorum çok yiyorum maalesef 😞nasıl vereceğim en ufak ümidim kalmamaya başladı.İlk hamileliğinde kızım 6 ay olunca bıraktı emmeyi 15 kilo vermiştim 1.5 ay da.
Nebicimanne Buseberen ben içtim bi zararı olmadi kabuk tarcın attım sürahiye öyle içtim. Ama kızım 9 aylıktı o zamanlar ek gıda yiyordu 3 öğün
Prensveprensesannesiiiii Nebicimanne tüm gün tarçınlı şunu tukettiniz tam olarak nasıl tüketiniz acaba
Nebicimanne Prensveprensesannesiiiii evet tüm gün ve 2 ay boyunca. Akşamdan attım sürahiye özünü saldı öyle içtim 3 kabuk atıyordum 2 günde bir kabukları yenileriyle degistirdim
Nebicimanne Prensveprensesannesiiiii deneyin tatlı ihtiyacı ortadan kalkıyor ödem artırıyor tokluk hissi veriyor hem tadı da güzel
Nebicimanne Buseberen biraz daha bekleyin o zaman ben öğün olarak ek gıda yemeğe başlayana kadar diyet yapmadım bunu kimseye de öneremem 💞
Keremtugra Serpil2019 bi gobegim var oda kac yildir benimle 😀 limonlu suya falan kancagini sanmiyorum benimkinin