Ezgibozkurtkocak1 9,5 -10 aylık bebeğ bu pınar devam sütlerinden başlasam sıkıntı olur mu sulandırıp.gece uyanıyor aptamıl verıyorum ama bu ara pek onu ıstemıyor gibi uyandığında versem gece sorun olur mu 1 yaş üstü için diyorlar ya devam sütleri için
Rengin Ezgibozkurtkocak1 o sütleri bir yararı yok devam sutlerine kıyasla. Baska marka deneyin bence. 2 yasina kadar amne sutu yoksa devam sutu almalı.
Sasah1441 Ezgibozkurtkocak1 1 yaştan önce hiç bir şekilde vermeyin canım zaten normal süt yerine onu kullanabilirsin formül mama yerine değilde. 1 yaştan sonra da sulandırarak 10 gün deneyip veriliyor. Benim oğlum 13 aylık sadece formül mama kullanıyoruz süt içmiyor sevmedi tadını acele etmeyin alerjik besinlerde 🍀❤️
PonciKom Ezgibozkurtkocak1 bn 13 ayda basladım ama şöyle dıyım doyurucu dglkı zaten kızım süt içiyor yarım saat sonra mama diye aglıyor doyurucu olmadgı ıcın gece sıksık uyanır
Ezgibozkurtkocak1 Rengin normal gündüz yemesi harika ama son öğünü 7 gibi yapıp 8 de uyuduğu için sabaha kadar acıkıyor normal olarak bı kaçtır mamayı kabul etmıyor emerek uyuyor tekrar ama doyacak kadar da emmiyor
Rengin dunyam2020 hayir şöyle demek istedim pınar sütte devam sutu diye geçiyor ama içerik olarak sma aptamil hipp bunlar gibi değil.
Ezgibozkurtkocak1 Sasah1441 eğer bi kaç güm daha bekleyeceğim aptamil almazsa degıstırırım. Acaba gece öğününü mü bırakmak istiyor oda olabilir mi
Sasah1441 Ezgibozkurtkocak1 o da olabilir tabi gece hiç uyanmayan bebeklerde var yatmadan önce yiyorsa 🤷🏻♀️ yinede araştır belki aynı durumu yasayan anne vardır
dunyam2020 Rengin söa aptamıl hıpp daha mı ıyı yani bılmedıgım soruyorum bugun bende pınar devam sutu ıcırdımde
Rengin dunyam2020 Iyi kötü diyemem çünkü her mama her bebeğe yaramiyor ne yazik ki ya da sevmiyorlar. Mesela ben hipple basladim cok gaz yapmıştı sma ya gectik. Bize doktoru inek sütünün bir faydası yok onun yerine yogurt peynir yesin cok daha iyi ve anne sutu yoksa 2 yasina kadar devam sutu yani mama alacak demisti. Oyle de yaptık simdi 23 aylik yavs yavas kesiyorum mamayi.
dunyam2020 Rengin hım ben hıc mama vermedım sadece hap kullanıyorum duzenlı bır hapım var o saatlerde emmek ıstıyor o yuzden bende bıberona koyup verıyorum .devam sutu bugun ılk defa denedım sevdı .saatı doldurunca yıne mamaya devam
Kuzumveben Ezgibozkurtkocak1 hayir vermeyin o sutlerin anne sutu oda yoksa formul mama 2 yasindan once inek sutu onerilmiyor 22 aylik kizim hic inek sutu icmedi apmatil iciyor zaten yemek yiyor herseyi artik